Cox immo
Image default
Business

Wat doet Basiq Cleaning

Wanneer het voor jou allemaal iets te veel wordt dan moet je Basiq Cleaning inschakelen. Dit is namelijk een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van vele verschillende dingen. Je kan hierbij denken aan het reinigen van het dak of de gevel maar ook aan het reinigen van markiezen. Je kunt het zo gek niet bedenken of dit bedrijf kan het reinigen. Naast reinigen van het een en ander zijn ze ook specialist in het schilderen en het wassen van glazen. Daarnaast hebben ze ook een eigen wasstraat. Dit bedrijf is daarom van alle markten thuis. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan dit artikel verder om zo precies te weten te komen wat Basiq Cleaning nou precies doet.

 

Reinigen

Door vele jaren ervaring en het werken met de juiste spullen en professionele werknemers is Basiq Cleaning gespecialiseerd in het reinigen van veel dingen. Doordat er verschillende professionals werken bij Basiq Cleaning is het mogelijk om de juiste mensen op de juiste klus te zetten. Basiq Cleaning is er voor de particulieren, maar ook voor de bedrijven. Door de juiste aanpak is het mogelijk om vele objecten te reinigen. Neem bijvoorbeeld het reinigen van de gevel, het dak, graffiti, markiezer, de verdamper of een voertuig. Door de professionals is niet te gek voor Basiq Cleaning

Schilderen

Naast het reinigen is het ook mogelijk om bij Basiq Cleaning het schilderwerk te laten. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit te combineren met het reinigen. Dit zal ervoor zorgen dat het brandschoon is en er goed uitziet.

Glazenwassen

Een ander onderdeel naast het reinigen is het wassen van glazen. Bij Basiq Cleaning is het mogelijk om dit door professionals te laten doen. Dit zal ervoor zorgen dat je weer door je ramen kunt kijken.

De wasstraat

Basiq Cleaning heeft een eigen wasstraat waar de voortuigen gewassen kunnen worden. Het is een grote wasstraat dus het is ook voor grotere voertuigen zoals vrachtwagens.

Zoals je kunt lezen is het zo gek niet te bedenken of Basiq Cleaning kan het reinigen. Neem daarom contact op naar de mogelijkheden!