Cox immo
Image default
Business

Wat is industriële reiniging?

Er zijn veel bedrijven gespecialiseerd in industriële reiniging. Dit geldt ook voor het bedrijf Basiq Group. Op de site kunt u terecht voor al uw vraagstukken omtrent de industriële reiniging. Als u niet weet wat industriële reiniging eigenlijk is dan raden wij u aan om dit artikel even door te lezen. We lopen bijvoorbeeld langs de reinigingsmethoden die u kunt verwachten van een industrieel reiniger.

Methodes van Industrieel reinigen

Er zijn veel manieren om industrieel te reinigen. Binnen het vakgebied worden verschillende manieren van reinigen gebruikt. De methoden zijn onder te verdeeld in drie categorieën. Dit zijn handmatige reiniging, automatische reiniging en ultrasone reiniging.

Handmatige reiniging.

Handmatig reinigen is uitermate geschikt voor voorwerpen die vaak schoongemaakt dienen te worden. Dit gaat meestal om voorwerpen die men niet in grote getalen vind in een onderneming. Het is daarom vaak overbodig om te kiezen voor automatische reiniging in dit geval. Handmatig reinigen is ook geschikt voor voorwerpen die een bijzondere afmeting hebben.

Automatische reiniging.

Als u voorwerpen of producten heeft die op frequente basis schoongemaakt dienen te worden dan is automatisch reinigen de beste methode. Deze methode zorgt er namelijk voor dat u grote getalen in een keer schoon kan maken. Voorbeelden van een automatisch reinigingsmiddel is de sproei was cabine. Bedrijven maken ook vaak gebruik van op maat gemaakte reiniging installaties om grote hoeveelheden schoon te maken. Ultrasone reiniging is een combinatie van een handmatige en automatische reiniging. Dit heeft als voordeel dat u moeilijk bereikbare oppervlakken met deze reinigingsmethoden ook makkelijk schoon krijgt!

Zoek u een industrieel reiniger?

Als u op zoek bent naar een industrieel reiniger dan kunt u de hulp inschakelen van Basiq Group. Basiq Group is een specialist die alle industriële reinigingen werkzaamheden voor u uit handen neemt. Verder kunt u ook als particulier terecht bij Basiq Group.