Cox immo
Image default
Business

Vakantiehuisjes op de Veluwe

Vakantie op de Veluwe

Hoi Veluwe, de boekingssite van vakantiehuisjes op de Veluwe. Wij hebben een breed aanbod aan vakantiehuisjes. Wilt u een groot vrijstaand vakantiehuis of gaat u liever voor een kenmerkende chalet? Er is veel te beleven en te zien op de Veluwe. Zo kunt u alleen al dagen genieten van de fiets en wandelroutes die zijn aangelegd op de Veluwe. Er zijn nog vele andere leuke dorpjes en steden die u kunt bezichtigen op de Veluwe. Zo kunt u ervoor kiezen iets actiefs te doen. U kunt bijvoorbeeld windsurfen op het Veluwemeer of ervoor kiezen om naar dolfijnen te kijken in het Dolfinarium in Harderwijk.

 

Ons aanbod aan vakantiehuizen op de Veluwe

Wij verhuren een groot aantal verschillende soorten vakantiehuizen op de Veluwe. Het verschilt van kleine leuke bungalows tot aan grote vrijstaande vakantiehuizen. Zou u graag willen overnachten in een leuke vrijstaande chalet midden met erg veel privacy of staat u liever aan het water met uw vakantiehuisje? We hebben voor de hondenliefhebbers veel verschillende vakantiehuisjes waar honden ook welkom zijn en waarbij de tuin helemaal afgesloten is zodat de honden los kunnen lopen in de tuin. We bieden verschillende chalets aan die helemaal gebouwd zijn in Finse stijlen.

 

Wat kunt u doen op de Veluwe?

Op de Veluwe kunt u veel ervaringen opdoen. Terwijl u geniet van uw verblijf in een vakantiehuisje op de Veluwe zijn er vele sportieve activiteiten mogelijk. Wilt u graag actief bezig zijn tijdens de vakantie? Dan is de Veluwe de geschikte plek om op vakantie te gaan. De kaart van de Veluwe staat overvol met fiets- en wandelroutes. Op de Veluwe kunt u echte Nederlandse natuur proeven bestaande uit heidevlaktes en naaldbossen. Daarnaast vindt je ook vele molens verspreid over de dorpen. De Veluwe kent ook heel veel bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. De Veluwe is rijk aan mogelijkheden om dieren te bekijken. Je kan wilde dieren bekijken in de bossen en op de Hoge Veluwe. Maar je kan ook allerlei exotische dieren bekijken in de dierentuinen als de Apenheul en Burgers Zoo. Ook kunt u vele musea bezoeken op de Veluwe. U kunt langs gaan bij het openluchtmuseum in Arnhem of het Kröller-muller museum in Otterlo. In het Archeon museum kunt u de middeleeuwen herleven en in het brandweermuseum in Epe kunnen de jongste hun ogen uitkijken.

 

Waarom kiezen voor Hoi Veluwe?

Als u bij Hoi Veluwe boekt gaat dat altijd zonder zorgen u boekt telefonisch of online bij ons. En wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen op vakantie gaat. Neem een kijkje op de site en kom een weekendje langs de Veluwe deze herfst, of bent u al plannen aan het maken voor in de zomer? Bekijk al onze vakantiehuisjes op de Veluwe.