Cox immo
Image default
Financieel

Consumentenkrediet in België en Luxemburg

Heeft u snel geld nodig maar heeft u dit zelf niet? Dan kunt u bij Buy way een consumentenkrediet aanvragen. Een consumentenkrediet is een krediet voor de consument die zeer geschikt is als extra buffer. Wanneer u net wat extra geld nodig hebt voor een belangrijk aankoop, kunt u gebruik maken van dit krediet. Eigenlijk kunt u consumentenkrediet zien als een lening die u aangaat en die u ook later weer terug moet betalen. Met deze lening kunt u uitgaven financieren die hard nodig zijn. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een vaatwasser, een wasmachine, een nieuwe telefoon of een koffiezetapparaat.

  

Belangrijke aandachtspunten bij het afsluiten van een lening

Toch is het belangrijk om van te voren goed te kijken naar de gevolgen die deze lening mogelijk kan hebben. Voordat u een contract tekent, is het aan te raden om op enkele belangrijke zaken te letten. Zo moet u goed afspreken wat het maandelijkse bedrag is dat u terug moet betalen en wat het totaalbedrag is (inclusief rente) dat u terug moet betalen. Daarnaast zijn er vaak ook jaarlijkse kosten verbonden aan consumentenkrediet. Zorg dat u hier een duidelijk beeld van krijgt, zodat u weet waar u aan toe bent en hoeveel u terug moet betalen.

 

Is Buy way betrouwbaar?

Heeft u geld nodig en wilt u een consumentenkrediet afsluiten bij Buy way? Dan is het aan te raden om de beoordeling van anderen te lezen, zodat u weet of Buy way betrouwbaar is. Lees de ervaringen en reviews van Buy way hier.