Cox immo
Image default
Business

Plezier in barre tijden

Het beloven economische slechte tijden te worden in de komende jaren, de meeste Nederlanders zullen er last van gaan krijgen. Dit zorgt er ook voor dat het lastiger wordt om geld uit te geven aan de leuke dingen in het leven, zo zullen de vakanties en feestdagen er onder lijden.

 

Er een weekje op uit

Vakanties zullen minder ver moeten worden gevierd, in plaats van Bali kan het wel eens Frankrijk worden en in plaats van China zal Duitsland of Engeland ook een optie moeten worden. Het kan zelfs zo zijn dat vakanties binnen Nederland populairder zullen worden, gelukkig is Nederland nog groot genoeg en is er veel te doen om een leuke week te hebben. Ook zal er op vakantie wat minder vaak een uitstapje kunnen worden gemaakt waardoor je vaker aan het zwembad zal zitten. In het huisje of hotel eten wordt ook aantrekkelijker dan naar een restaurant.

 

Ook kerst blijft leuk

Ook de feestdagen zullen eraan moeten geloven, kerst zal anders worden gevierd, minder geld over voor producten die je maar één keer per jaar gebruikt, een grote echte kerstboom zal minder snel worden gekocht, maar een goedkope kunstkerstboom of een kunstkerstboom met sneeuw zijn ook zeker goede alternatieven. Ook zal er op de diners moeten worden gespaard, maar dit kan er wel voor zorgen dat er meer zelf wordt gemaakt en er meer creativiteit te zien is bij het kerstdiner. Wat voor leuke en ook goede herinneringen kan zorgen.

 

Geen reden voor somberheid

Uiteindelijk maken we er zelf een goede tijd van en is daar niet een hoop geld voor nodig. Besparen op de feestdagen hoeft dus ook helemaal niet negatief te zijn, je kan het altijd en overal gezellig hebben. Ook zal het in de komende jaren vast wel weer beter gaan met de economie, laten we hopen dat als we naar deze tijden terug kijken, we denken: dat was zo slecht nog niet.

 

https://www.xmasdeco.nl/