Cox immo
Image default
Business

Qlean Business

Als men het een en ander schoon wil hebben kan men Qlean Business inzetten. Door op de site te kijken kan men alle reinigings services die men nodig heeft vinden. Is er een vloer die flink opgeknapt moet worden omdat er vloeistoffen en vuil in de voegen van de tegels is gaan zitten of omdat er vlekken in het tapijt zijn gekomen.

Het is ook mogelijk om de ramen te laten nemen waardoor men er weer naar binnen of buiten kan kijken. Op die manier werkt men aan de hygiëne van een huis. Naast diensten voor particulieren kan ons reinigingsbedrijf tevens industriële reiniging aanbieden voor bedrijven. Daarbij letten we op de details om te zorgen dat een werkplek helemaal schoon wordt.

Industriële reiniging voor bedrijven

Wil men dus industriële reiniging van Qlean Business ontvangen dan is dat voor bedrijven een optie. Een schoonmaak kan nodig zijn om installaties en systemen weer bruikbaar te maken. Leidingen kunnen verontreinigd raken, evenals opslagtanks waar vloeistoffen of ander materiaal in zit. Zodoende kan ons schoonmaakbedrijf alle ruimten en werkplekken geheel gereinigd achterlaten. Door te kiezen voor de periodieke schoonmaakservice kan men zorgen dat alles er blijvend in tiptop conditie uit blijft zien. Neem daarom de diensten van Qlean Business af voor industriële reinigingsmethoden.

Andere schoonmaak opties

Er zijn nog tal van andere schoonmaak opties bij Qlean Business te vinden. Er is nog zat voor particulieren. Men kan glasbewassing laten doen, maar er is tevens een service voor bouwoplevering waarbij al het stof, het vuil en de lijmresten die achter zijn gebleven van een verbouwing wordt opgeruimd. En daarnaast is er crime scene reiniging mochten er bloedspetters of inbraaksporen zijn die verwijderd moeten worden door een ervaren schoonmaker. Wil men dus een professioneel schoonmaakbedrijf om op te ruimen ga dan voor Qlean Business en uw huis wordt blinkend schoon.