Cox immo
Image default
Business

Dozenhal, ook voor de Belgische markt

Niet alleen in Nederland maar ook in België kunt u terecht bij de Dozenhal voor kartonnen dozen in allerlei soorten en maten. Standaard of op maat gemaakt. Goede tweedehandse of geheel nieuwe. U heeft een grote keuze uit hun assortiment met maar liefst 2.500 standaard formaten. En met dezelfde service en voorwaarden als u al gewend was voor Nederland.

Dozenhal de perfecte organisatie

Dozen van de Dozenhal worden ook vooral gebruikt voor het veilig verpakken en vervoeren van producten. Ook in België. Verzendorganisaties als PostNL, FedEx, UPS, TNT, BPost enz. hebben allen goed opgeleide medewerkers die alle pakketten zorgvuldig behandelen tijdens het transport. Ze verwachten echter wel dat klanten de juiste dozen en verpakkingstechnieken gebruiken om ervoor te zorgen dat de artikelen die binnenin worden opgeslagen veilig zijn. Bij de Dozenhal in België vindt u een aanzienlijk breed scala aan kartonnen dozen. Zoals gezegd levert dit bedrijf niet alleen voor de Nederlandse markt maar ook voor de Belgische markt meer dan 2.500 verschillende formaten. Met zo’n groot assortiment kunt u gemakkelijk een geschikt formaat tegen een geschikte prijs vinden om uw producten veilig en vertrouwd op weg te sturen. Mocht u ondanks de grote voorraad aan verschillende formaten, toch onverhoopt een formaat zoeken dat zij niet op voorraad hebben, kunt u altijd nog ervoor kiezen een doos op maat te laten maken. Ook in België. Prima service dus.

Opvallende oplossingen voor effectieve maatwerk marketing

De ontwerpen met logo, etikettering en andere kenmerken van producten zijn duidelijk nog nooit zo eenvoudig geweest. Kartonnen materiaal in uniek gevormde dozen tegen een scherp concurrerende prijs, het beste geschikt voor bedrijven om zich te onderscheiden van hun concurrenten. Op maat gemaakte modellen met perfecte vormen, thema’s en patronen, geheel naar wens en behoefte Slogans op aangepaste kartonnen dozen zorgen voor de ultieme ervaring als het aankomt op branding en het doelpubliek vakkundig te benaderen. Een aantrekkelijke aangepaste doos vormt niet alleen een goed merkimago maar ook een goed beeld van uw bedrijf. Op maat gemaakte kartonnen dozen zijn net zo belangrijk als de kwaliteit van uw product, dus het negeren van de kwaliteit van de dozen kan een negatieve invloed hebben op uw verkoop. Kartonnen dozen met opdruk zijn een interessant marketingmiddel. De professionals van de Dozenhal in België helpen u graag verder.