Cox immo
Image default
Business

Bouwmeterkasten

Van een goed gekozen bouwmeterkast merkt u niets

Veel mensen, ook in de bouw, hebben geen flauw idee waarvoor bouwmeterkasten dienen, die oranje kasten die op vrijwel elk bouwterrein staan. Dat is ook niet gek, omdat – mits de stroomvoorziening op de bouwplaats functioneert – niemand ooit omkijkt naar die vreemde, oranje kasten. Wat AIC betreft blijft dat zo, want voor ons geldt dat bouwmeterkasten gewoon hun functie van koppelpunt van het bouwterrein met het openbare elektriciteitsnet zonder problemen moeten doen en is elk moment van aandacht voor onze bouwmeterkasten te veel. Want van een goed gekozen bouwmeterkast merkt u niets.

Een bouwmeterkast die niet functioneert kost veel tijd en geld

Bij AIC werken mensen die alles weten van bouwmeterkasten en die in de praktijk ervoor zijn opgeleid om u te helpen de juiste bouwmeterkast te kiezen zodat te allen tijde elektriciteit op de bouwplaats beschikbaar is. Want als de elektra op uw werk het niet doet, kunnen veel mensen op de bouw niet verder met hun werk, een kostbare aangelegenheid. Daarom helpt AIC u met advies om de juiste bouwmeterkast te kiezen voor uw werkterrein, zodat op uw project het werk niet stil komt te liggen.

Ervaar het goede advies over bouwmeterkasten van AIC

Als u ervaring hebt met de mensen van AIC dan weet u dat u op hun advies kunt vertrouwen. Want u kunt met de mensen van AIC goede afspraken maken over levering en afmonteren van de bouwmeterkasten op uw bouwplaats, waar die zich ook bevindt. AIC levert door heel Nederland, van Roodeschool tot Sluis en van Den Helder tot aan Vaals komt u bouwmeterkasten van AIC tegen. Aarzel dan ook niet als u voor uw bouwproject in Nederland een betrouwbare leverancier van bouwmeterkasten, verdeelkasten en krachtstroomkabels zoekt en neem contact op met AIC.