Cox immo
Image default
Business

Wokrestaurant Eastern Plaza

 

Veel All you can eat restaurants hebben een goedkoop uiterlijk en zien er simpel uit. Wanneer je wat meer behoefte hebt aan stijl is er gelukkig ook nog wokrestaurant Eastern Plaza.

Luxe uitstraling van de filialen

Bij Eastern Plaza hoef je je geen zorgen te maken over het gebouw. Er is goed nagedacht over zowel de inrichting als de buitenkant van het gebouw . De filialen in zowel Bentelo als Elst zijn vrijstaande huizen die een luxe uitstraling hebben en zijn gevestigd in een rustige wijk. De inrichting van de restaurants is rustig met oosterse invloeden. Er zijn verscheidene weelderige bloemstukken, waardoor het geheel een luxe uitstraling heeft. De kleuren en de materialen die binnen gebruikt zijn, zorgen ervoor dat iedereen zich er op zijn gemakt voelt en rustig kan genieten van alle sushi en wokgerechten van het buffet. Je hebt eerder het gevoel dat je je in een luxe restaurant bevindt dan in een All you can eat restaurant.

 

Elk gezelschap is welkom

Door de uitstraling van Eastern Plaza is het geen probleem om ook met een luxer gezelschap te komen eten. Ga gerust met je kantoor bij ons uit eten, of neem je schoonouders mee. Het personeel, dat er altijd goed gekleed bijloopt, kan de gasten uitleg geven over de verschillende sushi soorten, waardoor iedereen zich welkom zal voelen.

 

Bezoek snel ons restaurant!

Laat je dus niet tegenhouden door de vooroordelen die er bestaan over All you can eat restaurants en kom eten van het buffet van Eastern Plaza. We zorgen ervoor dat al onze gasten kunnen eten wat ze willen en zich thuis voelen. Mocht je een bepaald gerecht graag in ons buffet zien, vraag dan gerust aan onze chefs of ze dit voor je willen bereiden. Voor suggesties staan we bij ons wokrestaurant namelijk altijd open.