Cox immo
Image default
Business

Wat u kunt doen om fitter te worden

Nu de zomer weer voor de deur staat wilt u er natuurlijk alles aan doen om zo fit mogelijk te zijn. InMotion Health uit Helmond helpt u graag met het verwezenlijken van deze wens. Bij InMotion Health ontvangt u persoonlijke begeleiding in de vorm van een personal training. Hierbij wordt u begeleid bij het sporten en kiezen van de juiste voeding. Hierbij wordt rekening gehouden met uw medische achtergrond. In dit artikel proberen wij u alvast op weg te helpen met een aantal tips die zullen bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Drink geen alcohol

Het is misschien een open deur maar het drinken van alcohol past niet in een gezonde levensstijl. Minder alcohol drinken zal uw leven een stuk gezonder maken. U zult zien dat u een stuk fitter uw bed uitkomt als u die paar glazen bier of wijn laat staan. Natuurlijk kunt u af en toe een uitzondering maken maar wij raden u aan om door de weeks de alcohol te laten staan. Een biertje of een glas wijn is ook een flinke calorieënbom. Let hier dus mee op!

Hydrateer goed

In tegenstelling tot alcohol is het drinken van water wel goed voor uw gezondheid. Doorgaans gaan wij uit van een minimum van anderhalve liter water per dag. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen de anderhalve liter niet eens halen! Als u niet goed bent gehydrateerd kan dat een duf en hongerig gevoel geven. Dit voorkomt u door altijd een fles water bij u te hebben. Zo zorgt u dat u altijd gehydrateerd bent.

Advies op maat?

Het opbouwen van een gezonde levensstijl is voor veel mensen lastiger als het lijkt. Er is zoveel informatie beschikbaar ten aanzien van dit onderwerp dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Met advies op maat en persoonlijke begeleiding van InMotion Health bent u binnen de kortste keren de beste en gezondste versie van uzelf.