Cox immo
Image default
Business

Industriële hanglampen online kopen

Hanglampen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Wat je de laatste tijd vaak ziet zijn de industriële hanglampen van de beste kwaliteit. Deze zijn voornamelijk goed inzetbaar bij industrieën, zoals de naam eigenlijk ook al prijsgeeft. Dankzij de vele voordelen van deze hanglampen zijn deze multi inzetbaar en hebben ze weinig omkijk. Aangezien hanglampen vaak hangen op een plaats waar je niet altijd even goed bij kunt, is het handig dat de hanglampen weinig onderhoud hebben.

De verschillende voordelen van hanglampen

Hanglampen zijn ideale lampen die zeker niet in de weg staan, of in dit geval niet in de weg hangen. Maar daarnaast hebben deze lampen natuurlijk nog veel meer voordelen. Hierdoor zijn de hang lampen ideaal te gebruiken voor iedereen. Allereerst zijn hang verlichting lampen goed beschermd tegen zoutwater, aangezien de behuizing is gemaakt van aluminium. Hierbij kun je optioneel kiezen uit verschillende kleuren. Daarnaast is een hanglamp gemakkelijk te installeren. Met een aparte aansluitdoos ben je hier met enkele secondes mee klaar!

De hanglampen vallen daarbij in de beschermingsklasse IP66 en IP68. Daarnaast zijn hanglampen zoals net ook al kort werd verteld erg onderhoudsvriendelijk! Je hebt vrijwel geen omkijken naar deze lampen wanneer je ze zelf gemakkelijk hebt geïnstalleerd. Daarnaast heb je bij de 6470 hanglamp serie ook verkrijgbaar in 3 verschillende maten tot wel 600 Watt!

Tot slot ook een niet algeheel onbelangrijk voordeel: er zijn verschillende beschikbare verlichtingsbronnen: High-pressure sodium lamps, Metal halide lamps, blended lamps en incandescent lamps.

Zijn hanglampen ook iets voor jou?

Zit je er over na te denken of hanglampen ook iets voor jou zijn? Zoek dan zeker nog eens wat extra informatie op via een zoekmachine met gebruik van een van de volgende termen: Hanglampen online kopen, industriële hanglampen, en/of TL hanglampen. Na het lezen van deze info ben je vast en zeker overtuigd van de vele voordelen van hanglampen!

http://zone-atex.nl/hanglampen/