Cox immo
Image default
Business

Totaalrenovatie Antwerpen

Is het tijd om jouw huis te renoveren?

Wil je jouw huis renoveren, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Dan is het een goed idee om professionele hulp in te schakelen voor jouw renovatieproject. Natuurlijk zijn er een heel aantal taken die je zelf kan oplossen, maar voor een volledige badkamerrenovatie of totaalrenovatie kan je best een professionele renovatiefirma in Antwerpen raadplegen. Sommige werken zoals metselen, elektriciteit leggen of verwarming installeren, kan je best beroep doen op vakmensen. Zeker bij een totaalrenovatie komt heel wat kijken, zowel op praktisch als administratief vlak. Daarom informeer je je best voor je aan de renovatiewerken begint zodat elke installatie voldoet aan de geldende normen.

Om een nauwkeurig beeld te vormen van de uit te voeren werken, is het belangrijk om vooraleer je begint de algemene toestand van de woning in kaart te brengen. Dit doe je best voor je een renovatiefirma inschakelt, zodat je hen duidelijk kan inlichten welke werken er uitgevoerd moeten worden.

Check hierbij de staat van de isolatie, de elektrische installatie, de gas installatie, de vloerbedekking, etc. Hoe gedetailleerder jouw beschrijving, hoe beter de vakmannen van het renovatiebedrijf een schatting kunnen maken van de kosten. Stel ten slotte een lijst op van de werken in volgorde van prioriteit zodat je een duidelijke planning hebt die voor alle partijen duidelijk is.

 

https://www.dphousing.be/