Cox immo
Image default
Business

Bellano – voor al jouw exclusieve sieraden

Je zou het bijna niet denken, maar voor ieder soort product is er tegenwoordig wel een webwinkel om het te kopen, zoals Bellano voor sieraden! De tijden van alles in een fysieke winkel kopen lijken bijna voorbij te zijn, make-up, kleding, boeken en van alles en nog wat wordt tegenwoordig online verkocht, met gunstige voorwaarden. Wist je bijvoorbeeld dat je bij Bellano gratis verzending krijgt bij besteding vanaf 50 euro? Of dat je gratis cadeauverpakking kunt krijgen en een retour voor je bestelling kan aanvragen binnen 7 dagen? Met al deze dingen is Bellano een unieke website waar je terecht kan voor allerlei soorten sieraden. Hierbij hoef je niet te denken aan goedkope sieraden die na 1x gebruiken al kapot gaan, maar exclusieve sieraden van hoogwaardige kwaliteit, alleen bij Bellano.

Proef de Bellano sfeer

Het is binnenkort Moederdag, en wat beter om je moeder te laten weten dat ze speciaal is dan sieraden kopen als Moederdag cadeau bij Bellano? Zeker weten, speciaal voor jouw moeder hebben we de speciale Moederdag kortingscode: Bellano2018! Wacht niet te lang, anders wordt het niet meer op tijd geleverd! Ga vlug naar de webwinkel van Bellano, zoek mooie oorbellen, armbanden, kettingen of setjes uit, en bestel met de unieke kortingscode voor Moederdag! Je zult je moeder er gegarandeerd blij mee maken op deze speciale dag ter ere van haar.

De sieraden van Bellano

De sieraden die bij Bellano te verkrijgen zijn, staan bekend om de ogen van iedereen te trekken! Alle sieraden van Bellano worden door ons met de hand op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we continu kwaliteit garanderen voor onze prijzen. Uiteraard zijn de sieraden van Bellano gemaakt met de beste materialen die de hoogste kwaliteit hebben. Voor onze sieraden gebruiken we Swarovski kristallen, parels, rhodium en gold plating. De collectie van Bellano is zo gemaakt dat het past bij de diversiteit van vrouwen op de wereld, we hebben simpele designs die voor dagelijks gebruik bedoeld zijn, maar ook uitgesproken ontwerpen voor speciale gelegenheden. Benieuwd naar ons aanbod? Neem een kijkje op onze website, en kijk of er iets voor jou tussen ligt.