Cox immo
Image default
Business

de ISDN lijnen verdwijnen

De ISDN lijnen verdwijnen! Wat betekent dat, zul je misschien denken. Misschien heb je geen idee wat dit zou kunnen betekenen. Dat is niet vreemd, het is vrij specifiek. Veel mensen zullen dan ook niet weten waar dit over gaat en we hebben je niet veel meer gegeven dat het feit dat de ISDN lijnen verdwijnen. Het gaat om bellen, dat heb je inderdaad goed. Daarnaast is het ook interessant om te weten waar het verder op slaat. Hebben we je een beetje nieuwsgierig kunnen maken? We hopen het. Daarom is het goed om hier wat verheldering over te geven.

 

Dus, de ISDN lijnen verdwijnen?

Ja, eigenlijk ligt het dus helemaal niet zo ingewikkeld. KPN heeft aangekondigd dat deze lijnen, de ISDN lijnen zullen stoppen. Veel van de huidige telefonie in de zakelijke wereld ging hierover. Hierdoor zal zakelijk Nederland dus over moeten stappen op VoIP bellen, want dit is het gevolg van de nieuwe lijnen. Dit is dus het alternatief en het zal net zo goed werken. Eigenlijk is het heel simpel want op deze manier hoef je niets te doen. Tenminste, als je bij de Nederlandse provider zit. Dit bedrijf regelt veel van de telefonie en het internet van zakelijk Nederland. Ook zij werkten met ISDN en gaan nu ook over. Daarom is het heel simpel om via hen gewoon niets te hoeven doen. Het gaat namelijk allemaal vanzelf. Zij regelen het voor je wat betekent dat je er ook niet veel voor hoeft te doen. Je hoeft je er ook niet in te verdiepen, want het gaat allemaal vanzelf. Het is een top bedrijf en je weet dus waar je aan toe bent.

 

de Nederlandse provider

Zijn er eigenlijk ook andere bedrijven op dit gebied? Vast wel. Vaak zijn er genoeg, maar er zijn niet genoeg bedrijven die je zoveel vertrouwen kunnen geven. Het is dan ook verstandig om eens naar de website te gaan van de Nederlandse provider. Hier vind je allerlei nieuwe informatie of informatie die je net al hebt verkregen. Zo kun je ook in contact komen en het een en ander te weten komen over de Nederlandse provider.