Cox immo
Image default
Business

Uw prefab dakkapel in 1 dag geplaatst

De voordelen van een prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit type dakkapel kan in de fabriek op maat gemaakt worden en wordt in slechts één dag geplaatst. Hierdoor zit u niet langer dan nodig met een open dak en wordt regeninval voorkomen. Bovendien zijn prefab dakkapellen voordelig in aanschaf. Dat scheelt tot wel een kwart van de totale kostprijs.

Door een prefab dakkapel te verkiezen boven een traditioneel model, heeft u ten slotte minder last van de verbouwing aan uw dak. Ook uw buren hebben minder lang last van het geluid en de rommel die een verbouwing met zich meebrengt. U hoeft niet ergens anders te slapen en de relatie met uw buren blijft goed.

De mogelijkheden van een kant-en-klare dakkapel

Alle onderdelen van een kant-en-klare dakkapel worden van te voren in de werkplaats of fabriek gemaakt. Onderdelen zoals het dak, de kozijnen en de zijwangen. Vervolgens worden deze in elkaar gezet. Zo kan het dakraam direct waterdicht en isolerend worden gemaakt. Bij dit type dakkapel kunt u kiezen uit een kunststof dakkapel met houten frame, of een naadloze polyester dakkapel uit één stuk. Bij een polyester dakkapel is prefab overigens de enige optie. Deze dakkapel is uit een stuk gemaakt en lekkage is vrijwel onmogelijk.

Bent u geïnteresseerd in dit type dakkapel en wilt u graag meer informatie over de prefab dakkapel prijzen en mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan, dan heeft u deze binnen enkele dagen in huis.