Cox immo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Objectbeveiliging voor uw bedrijf voor een scherp tarief

Als ondernemer moet u altijd op de beveiligingskosten letten en dit is ook het geval bij objectbeveiliging. Goede objectbeveiliging is van groot belang voor uw organisatie. Daarom is het fijn als u goede objectbeveiliging kunt inschakelen voor een fijne prijs. Voor betrouwbare beveiliging op maat kunt u terecht bij Safety Guard in Lelystad. Met tarieven vanaf €30,- per uur bieden zij zeer scherpe tarieven voor hun beveiligingsoplossingen. Daarnaast krijgt u met de persoonlijke aanpak van dit bedrijf zeker een beveiliger die perfect past binnen uw bedrijf. Bovendien kunnen de beveiligers meerdere taken oppakken. Facilitaire werkzaamheden als groenvoorziening, receptiediensten of schoonmaak worden u desgewenst uit handen genomen.

Profiteer van de goede opleidingen die de beveiligers hebben gevolgd

De beveiliger van Safety Guard die bij uw bedrijf komt werken, wordt speciaal opgeleid om meerdere werkzaamheden in uw bedrijf op te kunnen pakken. Daardoor hoeft u voor uiteenlopende werkzaamheden maar één persoon in te schakelen. Daarnaast is het natuurlijk prettig als er niet te veel verschillende personen in het pand hoeven. Zo kan de beveiliger diverse schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, maar ook uitgevoerde werkzaamheden controleren of huisregelement opstellen. Ook het uitvoeren van BHV-gerelateerde werkzaamheden behoort tot de mogelijkheden. Al deze werkzaamheden worden zeer nauwkeurig uitgevoerd, waardoor u met een gerust hart aan één persoon een totaalpakket van werkzaamheden kan toevertrouwen.

Ontdek de fijne samenwerking met dit bedrijf

Persoonlijke benadering van uw oplossingen staat bij dit beveiligingsbedrijf voorop. Dit merkt u op verschillende fronten tijdens de samenwerking. In een persoonlijk kennismakingsgesprek wordt er uitgebreid besproken wat uw wensen zijn omtrent uw beveiliging. Heeft u bepaalde vragen of problemen? Het ervaren team adviseert u graag over de juiste oplossingen voor uw organisatie. U kunt hier niet alleen terecht voor objectbeveiliging; ook verschillende andere soorten beveiliging behoren tot de aangeboden diensten. Dit gaat van het bewaken van bouwterreinen tot het beveiligen van evenementen. Voor een indruk van alle diensten kunt u een kijkje nemen op de website of direct contact opnemen met Safety Guard.

https://safetyguard.nl/