Cox immo
Image default
Business

De Nieuwste Digitale Trend: Chatbots

Chatbots staan aan het begin. Een jong marketing kanaal vol met mogelijkheden. Ontzettend veel geld ligt er nu op tafel voor bedrijven die nog geen gebruik maken van een Facebook chatbot. Een chatbot laten maken geeft jou bedrijf het strategische voordeel op je concurrentie dat je nodig hebt.

Messenger Marketing

De mogelijkheden vallen allemaal onder de naam Messenger marketing. Menig marketeer kent dit woord nog niet! Wees een van de eerste die de vruchten plukt van dit nieuwe marketing kanaal. Wat is Messenger marketing? Dit is het gebruik van Messenger apps zoals Facebook Messenger, WhatsApp of WeChat als marketing kanaal. Denk maar eens na, bijna dagelijks gebruik je WhatsApp of Facebook Messenger, maar het is nog totaal onbenut door marketeers! Daarom zijn we hier zo enthousiast over.

Via Messenger marketing kom je op een originele en menselijke manier onder de aandacht van je doelgroep. Dit doe je niet door advertenties door de keel te stoppen, maar op een originele en interactieve manier. Je kunt zo klanten geven waar ze geïnteresseerd zijn. Het is hyper gepersonaliseerde content.

Facebook chatbots staan pas aan het begin

Momenteel zijn er 1.2 biljoen dagelijkse gebruikers van Facebook Messenger. Er zijn nauwelijks bedrijven die gebruik maken van een Facebook chatbot. Zoveel kansen! Kom op een originele manier onder de aandacht. Automatiseer een groot deel van je customer service door de FAQ van je website in Facebook Messenger te verwerken. Automatiseer je salesmensen als ecommerce website door producten aan te bieden. Schakel Messenger marketing in als een vorm van email marketing door je nieuwe content te sturen aan je subscribers. Subscribers? Ja inderdaad! Wanneer iemand je chatbot een bericht stuurt wordt deze een subscriber. Je kan deze potentiële klant dan op elke moment weer een bericht sturen! Zie het als het bouwen van een email lijst, maar dan winstgevender.

Laat een chatbot voor je maken

Wil jij een chatbot laten maken? Huur dan de heren van SMIDIT in. Binnen no-time hebben ze een Facebook chatbot voor je opgezet waar je heel veel profijt van gaat hebben.

https://www.smid-it.nl/chatbots/