Cox immo
Image default
Business

Een mooi chocolade relatiegeschenk met kerstmis

Met kerst wilden wij als bedrijf een keer wat anders, wij gingen dan ook op zoek naar chocolade relatiegeschenken. Om het kerstpakket niet ieder jaar hetzelfde te laten zijn, besloten wij ons eens te gaan richten op een andere mogelijkheid. Dit was voor ons dan ook de reden dat wij besloten om op zoek te gaan naar een leuk alternatief waar ons personeel ook erg blij van zou worden. Na een tijdje te hebben overlegd met zijn allen, zijn wij tot de conclusie gekomen dat het ook erg leuk kon zijn om een chocolade relatiegeschenk te geven. Dit was voor ons dan ook de reden dat wij op internet zijn gaan zoeken naar verschillende bedrijven om chocolade relatiegeschenken bij aan te schaffen. Na een tijdje te hebben gezocht, kwamen wij uit bij Australian Homemade. Uiteindelijk heeft dit bedrijf ons uitstekend geholpen aan de beste en lekkerste chocolade relatiegeschenken.

Erg tevreden met de verschillende chocolade relatiegeschenken

 

Wij waren erg tevreden met de verschillende chocolade relatiegeschenken die wij bij Australian Homemade hebben aangeschaft. De verschillende bonbons in de relatiegeschenken waren van zeer luxe kwaliteit en ook nog eens zeer mooi verpakt. Dit zorgde ervoor dat het kerstpakket een geheel nieuw uiterlijk kreeg en ook nog eens heel wat luxe uitstraalde. Doordat wij als bedrijf een wat grotere bestelling hadden gedaan, kregen wij ook nog een mooie korting op het totaal wat alles natuurlijk nog leuker maakte.

Enthousiast personeel

Toen wij ons personeel vroegen wat zij van het kerstpakket vonden, gaven zij aan dat zij dit een erg leuk idee vonden en de waardering vanuit ons erg waardeerden. Zij vonden de chocolade ook van zeer goede kwaliteit en vroegen ons waar wij dit hadden gekocht. Hierop zeiden wij dat wij dit bij Australian Homemade hadden aangeschaft en veel personeel werd zo enthousiast dat zij hier ook chocolade zijn gaan kopen

Erg tevreden!

Wij raden u aan een kijkje te nemen op de website van Australian Homemade. Hier vindt u meer informatie over de verschillende chocolade relatiegeschenken en de mogelijkheden hiervan. Wij hopen dat u net zo tevreden als ons zult zijn en ook zult genieten van deze goede kwaliteit chocolade!