Cox immo
Image default
Business

Tuinieren

Nu het zo lekker weer is, en we ook nog eens heel veel meer tijd hebben dan normaal, is het de perfecte tijd om lekker in de tuin te gaan werken. Want je wilt het natuurlijk gedaan hebben voor de zomer, wanneer het veel te warm wordt om nog effectief te kunnen worden. En daarnaast hopen we binnenkort weer feestjes in de tuin te kunnen geven. Maar daarvoor moet de tuin natuurlijk er wel piekfijn uitzien. Dus als je nu je tijd goed gebruikt en lekker aan het klussen slaat, dan heb je daar later heel veel lol van.

Maar wat moet er nu eigenlijk gebeuren in de tuin? Ten eerste moet al het onkruid natuurlijk weg. Tussen de tegels, tegen de schutting en tussen de planten. Daarmee ziet de tuin er al meteen een heel stuk beter opgeruimd uit dan ervoor.

Maar misschien ziet de tuin er dan ook wel weer heel kaal uit. Want zonder al dat onkruid valt ineens op hoe weinig planten er in staan. Ga lekker naar de tuinwinkel om mooie planten en bloemetjes uit te zoeken om in de tuin te zetten. Dat is goed voor het  milieu, omdat ze veel water opnemen, maar ook gewoon erg leuk en mooi. Steek je groene vingers uit en ga aan de slag voor de mooiste tuin.

Dan is het nog een kwestie van de puntjes op de i zetten. Bijvoorbeeld door de schutting weer een nieuw likje beits te geven. Dan ziet ook die er weer zo goed als nieuw uit. Zorg er wel voor dat je houtbeits gebruikt, anders blijft het niet goed plakken op het hout en kun je aan de gang blijven.

Zo heb je en een leuk tijdverdrijf, en aan het einde van de dag een prachtige tuin. Ten slotte heb je ook nog de economie gestimuleerd. Het is dus voor alles en iedereen goed om je tuin helemaal mooi te maken.

https://www.moosefarg.nl/