Cox immo
Image default
Business

Wandtegels – Personaliseer uw kamer volledig!

Wandtegels, daarbij denkt u niet direct aan het personaliseren van uw kamer. Niets is minder waar. De wanden in uw huis zijn zeer bepalend voor de sfeer die in uw huis heerst. Anders dan veel mensen denken zijn wandtegels tegenwoordig niet alleen van het materiaal keramiek gemaakt en bieden ze voordelen voor gebruik in veel verschillende kamers door het huis heen. Laat u nu overtuigen door het brede aanbod van wandtegels te bekijken bij Pand 16 of ga langs bij de showroom voor het meest realistische beeld.

Welke materialen voor welke ruimte?

Er zijn de laatste jaren nieuwe materialen op grote schaal geïntroduceerd, naast keramieken wandtegels, waardoor er ook hele andere ruimtes beschikbaar zijn geworden voor het gebruik van deze tegels. De materialen die geïntroduceerd zijn en het mogelijk maken wandtegels ook voor bijvoorbeeld de woonkamer te gebruiken, zijn de volgende:

Natuurstenen van hoogwaardige kwaliteit

Zeer multifunctionele PVC tegels

Deze materialen van wandtegels hebben ieder aspecten die ze breed inzetbaar maken, maar ook onderdelen die de ene persoon meer aan zullen staan dan de ander.

Voordelen per tegel soort

Welke wandtegel u ook kiest, het is erg afhankelijk van de kamer waar u een oplossing voor zoekt. De voordelen per tegel die hieronder genoemd zullen worden dienen voornamelijk als richtlijn, om zo een algemeen beeld te schetsen. Uiteindelijk moet u toch uw eigen mening opmaken door in een showroom advies te vragen en te oordelen:

Keramiek: Dit is een betaalbare soort tegel die al lang mee gaat omdat hij gemakkelijk schoon te houden is en waterafstotend is. Dit is dus een ideale tegel voor de badkamer, keuken of voor het toilet.

Natuursteen: Deze tegels komt in veel soorten en maten, waardoor er sowieso een tegel is die u prachtig vindt. Ze zijn minder gemakkelijk schoon te houden en niet altijd even waterafstotend, maar bieden echt karakter en een unieke sfeer. Om die reden is het ideaal voor uw woonkamer. Één mogelijk nadeel is; het kan prijzig zijn.

PVC: Dit nieuw geïntroduceerde materiaal combineert het beste van beiden werelden. Het is zeer waterafstotend, ziet er strak uit, kan verschillende prints en vormen aannemen, werkt isolerend en is niet erg duur. Het kan overal worden gebruikt door het materiaal en kan aan elke kamer de gewenste sfeer geven.

In conclusie, de wandtegel die u zoekt is er sowieso. Om een afgestemd advies te krijgen of de wandtegels met eigen ogen te bekijken voor u een aankoop doet, ga dan naar de website van Pand 16 of bezoek de showroom waar u stap voor stap wordt geholpen!

 

https://www.pand16.nl/