Cox immo
Image default
Mode en Kleding

Het uitzoeken van een damesportemonnee

Soms is het moeilijk te beslissen over de soort portemonnee dames die je nodig hebt. Zoek je iets stijlvols en slanks, van mooi organisch leer om een echt statement te maken telkens als je in de winkel bent, ben je een Wonder Woman die van alles houdt wat “sportief en buiten” is?

Misschien reis je regelmatig met je werk, en heb je dus iets nodig om al je reisdocumenten veilig en stevig in op te bergen. Of het kan zijn dat je gaat voor een beduidend minimale draagwijze met gewoon een portemonnee voor kaarthouders.

Misschien zoek je een cadeautje voor de lieve vrouw in je leven, speel je met het idee om je handtas kleiner te maken, of misschien zou je gewoon graag een elegante, boterzachte nappaleren slimline portemonnee bezitten.

Er is altijd de perfecte portemonnee stijl voor je persoonlijke behoeften om je door een vaak extra drukke week te helpen navigeren! De kinderen op school afzetten, naar de winkel gaan, naar je werk pendelen en er nog een of twee lessen zelfontplooiing tussenuit persen vereist de juiste portemonnee keuze!

Er zijn veel verschillende stijlen damesportemonnees. Er is een enorme cross-over in de stijlen die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen, samen met een enorm scala aan ontwerpen, stijlen, en materialen.

We willen allemaal iets anders in een portemonnee. Misschien ben je een minimalist die alleen het allernoodzakelijkste bij je wil hebben, of misschien ben je iemand die een klantenkaart gewoon niet kan laten liggen. Hoe dan ook, je vindt de juiste portemonnee bij The Little Green Bag.