Cox immo
Image default
Business

Badkamerrenovatie Oost-Vlaanderen

Heeft jouw badkamer zijn beste tijd gehad en is het tijd voor een volledige badkamerrenovatie? Een badkamer is een gezellige plek in huis voor een momentje voor jezelf om volledig tot rust te komen. Je zit er dus niet echt op te wachten om na een vermoeiende werkdag thuis te komen in een rommelige badkamer met verouderd sanitair. Maar hoe begin je nu aan een volledige badkamerrenovatie? Best schakel je een ervaren renovatiepartner in die je kan helpen met elke stap in het renovatieproces. Hier vind je alvast een overzicht van zaken waarmee je rekening moet houden. Met deze tips zal je niet voor verrassingen komen te staan! 

Stressloze renovatie tegen acceptabele kosten

Als eerste stap is het belangrijk om in kaart te brengen wat je allemaal wilt verbouwen. Pas dan kan je een schatting beginnen maken van de renovatiekosten. Zijn er bepaalde werken die je kan uitstellen om de kosten te spreiden? Zijn er werken die je zelf kan uitvoeren of ga je voor alles een renovatiepartner inschakelen? Door op voorhand bij deze keuzes stil te staan, begin je zorgeloos aan jouw badkamerrenovatie in Oost- Vlaanderen. Paulservice is dé partner voor sanitair, verwarming en renovatie in regio Oost- en West-Vlaanderen. 

Als je in kaart hebt gebracht wat je wilt verbouwen en wie je hiervoor nodig hebt kan je een planning opstellen. Met een duidelijke en haalbare planning zullen jouw renovatiewerken vlotter verlopen. In deze fase is het ook belangrijk om na te gaan of je bepaalde vergunningen nodig hebt. 

De laatste fase is de uitvoering zelf. Denk goed na bij de keuze van materialen. Een badkamer is namelijk een vochtige ruimte dus het is belangrijk dat je te werk gaat met bijvoorbeeld waterbestendige verf, lijm en tegels. Ook een kwalitatief ventilatiesysteem is essentieel om jouw nieuwe badkamer goed te verluchten. Met de juiste keuzes zal je jaren van jouw nieuwe badkamer kunnen genieten. 

Geniet bij Paulservice van alle loodgieterij klussen

Naast volledige badkamerrenovaties in Oost-Vlaanderen kan je ook beroep doen op een loodgieter voor het installeren of herstellen van sanitair, het oplossen van lekkages of zelfs het verhelpen van verstoppingen. Zij hebben voor al deze werken het geschikte professionele materiaal in huis om elke klus in een mum van tijd op te lossen zonder schade aan te richten. 

 

https://paulservice.be/