Cox immo
Image default
Aanbiedingen

Welke buitensauna kies jij?

Kan jij ook zo genieten van een dagje naar de sauna? Maar gaat die dag altijd te snel voorbij? Dan zou het geweldig zijn om de dag af te sluiten in je eigen achtertuin in een buitensauna. Bij Welvaere  is dit mogelijk. Deze partij heeft verschillende buitensauna’s in hun assortiment, waardoor er zeker een sauna tussen zit die bij jou en de achtertuin past. Heb je een kleine achtertuin? Geen probleem! Er is namelijk ook een sauna voor twee personen. En de vorm van de sauna’s zijn ook verschillend, zo past de sauna altijd bij jou in de achtertuin. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door.

Een elektrische kachel

Het belangrijkste aan een sauna is de warmte, maar dan moeten we eerst weten waar de warmte vandaan komt. Als je een buitensauna wilt aanschaffen krijg je vaak de keuze uit deze twee kachels. Een houten kachel is een kachel met meer sfeer, het duurt alleen langer om de kachel warm te krijgen. Een van de voordelen is jouw humeur. Je wordt er namelijk ontspannen van waardoor je uiteindelijk een stuk beter slaapt. En wie beter slaapt heeft een huid die er een stuk beter uit ziet. 

Een kleine of grootte sauna?

Als je de blog al tot hier hebt gelezen, vind je een sauna vast helemaal geweldig! Maar denk er wel goed overna! Want een sauna is geen dagelijkse aankoop. Daarom is het wel zo prettig om een sauna te hebben die aan al je eisen voldoet. De afmeting van de sauna is een eis. Het is namelijk vervelend als de sauna groter of kleiner uitvalt dan wat je in gedachte had. De afmeting is afhankelijk van de achtertuin waar de buitensauna komt te staan, maar ook van het aantal personen. Maken max 2 personen gebruik van de sauna? Of kan het wel op lopen tot 8?  Het is goed om dit te weten voor dat je een sauna aanschaft. Maar als er niet vaak veel mensen tegelijk de sauna in komen, dan raden wij je aan om een sauna voor 2 personen aan te schaffen.

https://welvaere.be/