Cox immo
Image default
Business

Snelste manier om uw auto te verkopen

Verspil uw tijd niet aan het plaatsen van een zoekertje. Verkoop uw auto gemakkelijk en snel via een online autoveiling.

Uw auto verkopen zonder veel tijd te verliezen? Besteautobod is de grootste online autoveiling van België en hellpt u het beste bod op uw auto te realiseren. Uw auto verkopen kost u niets en kan binnen 1 dag! Lees verder hoe het in zijn werk gaat.

Uw auto aanmelden

Wanneer u uw auto wilt verkopen dan kunt u deze aanmelden bij de online autoveiling. Na het invullen van de voertuiggegevens komt uw wagen in de veiling te staan waar meer dan 5000 autobedrijven actief zijn. De autobedrijven kunnen bieden op uw auto en na 24 uur stopt de mogelijkheid tot bieden, want de veiling is dan afgelopen. Het hoogste bod wordt vervolgens aan u kenbaar gemaakt en u beslist wat u daarmee doet. U hoeft de auto dus niet te verkopen als u dat niet wilt. Wilt u de auto wel verkopen voor het genoemde bod dan kan dat direct worden geregeld. U weet vooraf wat u voor de auto terugkrijgt en er zijn verder geen verborgen kosten. U maakt een afspraak met het autobedrijf en deze komt de wagen bij u thuis ophalen. U krijgt meteen het geld en de papieren in handen en de verkoop is geregeld. Een keuring voor verkoop (verkoopkeuring) is niet nodig.

Auto met schade of gebreken verkopen

Heeft u een auto waar iets aan mankeert? Ook dan zit u hier goed. Naast normale autobedrijven telt het netwerk van deze online autoveiling namelijk veel schadeherstellers en garagisten welke meer bieden voor uw wagen. Dit komt omdat zij goedkoper de auto kunnen laten herstellen dan menig ander. Hier plukt u dus de vruchten van.

Alle aangesloten autobedrijven zijn erkend en daardoor is de verkoop van uw auto volledig veilig. U maakt geen kosten en kunt dus razendsnel uw auto verkopen via Besteautobod.be. Waar wacht u nog op? U kunt de autoveiling ook gebruiken voor een gratis waarde indicatie. Ook als u de auto niet wil verkopen dan kost het u niets!