Cox immo
Image default
Bedrijven

Dekbedovertrek van Sleepworld kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe dekbedovertrek voor jouw slaapkamer? Dan heb je een ruime keuze uit veel verschillende soorten dekbedovertrekken. Van gestreept, gestippeld, met bloemen, ruiten of effen: de keus is groot om een leuk dekbedovertrek uit te zoeken. Waar kun je op letten bij het uitzoeken van een dekbedovertrek?

Zoek een dekbedovertrek uit dat past bij je slaapkamer

Bij het kiezen van een dekbedovertrek kun je kijken naar de meubels en kleuren in je slaapkamer. Heb jij bijvoorbeeld een landelijke slaapkamer met veel natureltinten? Dan best daar bijvoorbeeld een mooi effen bruin dekbedovertrek bij. Of kiest voor een dekbedovertrek met een Schotse ruit of juist met diverse lijnen in verschillende natuurtinten. Wil je juist wat kleur toevoegen? Kies dan voor een dekbedovertrek in het donkergroen of in een ander kleur zoals azuurblauw. Een dekbedovertrek met een mooie print zoals bloemen of met geometrische vormen kan ook erg netjes op het bed liggen. Heb jij een wand in de slaapkamer in een bepaalde kleur geverfd? Dan kun je er ook voor kiezen om een dekbedovertrek aan te schaffen wat dezelfde tint heeft. Ook kun je met een dekbedovertrek jouw slaapkamer een andere sfeer geven. Er zijn namelijk genoeg dekbedovertrekken in diverse prints. Denk maar aan een Oosters printje of een print met luipaardenpatroon.

De juiste maat en het materiaal

Heb je een dekbedovertrek gevonden wat past bij jouw stijl en slaapkamer? Dan moet je daarna nog een keuze maken voor de juiste maat en het materiaal. Voor het materiaal kun je kiezen uit katoen, katoen polyester, satijnen glans, of katoen satijn. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor microvezel. Katoen wordt het meeste gekocht omdat het goed ademt, iets wat prettig is tijdens warme nachten. Let ook op de juiste maat. Voor een eenpersoonsdekbedovertrek heb je 140 x 200 cm nodig, voor een tweepersoonsdekbedovertrek 200×200 cm en een lits-jumeaux heeft een afmeting van 240×200 cm. Met deze tips kun jij een geschikt dekbed uitzoeken voor jouw slaapkamer.