Cox immo
Image default
Business

Immo Knokke

Als u uw woning of appartement in Knokke wenst te verkopen of te verhuren, doet u maar beter beroep op een goed en betrouwbaar immokantoor. Liv’ Immo is ongetwijfeld de goede keuze: u komt er terecht in een goeddraaiend kantoor met ervaren medewerkers, die uw dossier met de grootste zorg zullen afhandelen. De commerciële medewerkers van Liv’ Immo weten perfect hoe ze uw pand in de schijnwerpers moeten zetten.

Tijdens bezoeken met kandidaat huurders of kopers kunnen ze de troeven van uw huis of appartement extra in de verf zetten, zodat de geïnteresseerden al snel overtuigd zullen zijn. Is er een goede koper of huurder gevonden, dan kan u er van op aan dat de administratieve kant van de zaak tot in de puntjes geregeld wordt. U hoeft alleen nog uw handtekening onder de overeenkomst te zetten, en te bedenken wat u met uw vrijgekomen kapitaal zal doen. Ook in de andere richting staat Liv’ Immo voor u klaar.

Zoekt u een woning in Knokke, of wil u graag uw weekends en vakanties doorbrengen in een mooi kustappartement? Liv’ Immo heeft steeds een groot aantal panden in portefeuille waar ongetwijfeld iets bij zit dat uw hart kan veroveren. Naast een bezoek met een ervaren makelaar, krijgt u ook inzage in een perfect dossier zodat u meteen weet hoe de vork aan de steel zit. Geen verborgen gebreken, geen addertjes onder het gras. Voor immo in Knokke is er slechts één adres.

http://www.livimmo.be/nl