Cox immo
Image default
Woning en Tuin

Aluminium ramen

 

 Offerte ramen aluminium ramen

Overweegt u te investeren in aluminium ramen, maar wilt u eerst een goed beeld hebben van de gemiddelde kosten die aan dit soort investeringen zijn verbonden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de gemiddelde kosten van aluminium ramen tenslotte uitgebreid voor u op een rijtje gezet.

Wat is de gemiddelde prijs van aluminium ramen? Als u aluminium ramen wilt kopen, moet u vooral rekening houden met het type raam. We gebruiken de volgende tabel om verschillende opties op dit gebied op een rij te zetten, waaronder gemiddelde kostprijzen en voordelen voor u:

 

Vast raam van 1 bij 1 meter Tussen 200 & 250 euro Vereist geen groot onderhoud

 

Draai-kiepraam van 1 bij 1 meter Tussen 300 & 350 euro Het betreft een sterk en licht materiaal waardoor het zeer geschikt is voor grote raamoppervlaktes.

Deurraam van 0,8 bij 2,30 meter Tussen 700 & 1200 euro De binnen- en buitenkant kunnen over een verschillende kleur beschikken waardoor ze perfect matchen bij elk interieur.

 

De prijzen in de bovenstaande tabel geven u zeker enkele foto’s over de kosten van aluminium ramen waarmee u rekening moet houden. Maar er is meer. Om ervoor te zorgen dat u kiest voor een oplossing die volledig aan uw verwachtingen voldoet, hebben wij diverse prijssituaties tot in detail voor u uitgewerkt.

 

De goedkoopste oplossing. Wilt u aluminium ramen kopen voor in huis, maar wilt u deze ook voor de scherpste prijs kopen? In dit geval is het interessant om voor een vast raam te kiezen. Deze vaste ramen zijn eenvoudig te vervaardigen en hebben een hoge installatie-efficiëntie. Deze twee factoren zorgen ervoor dat dit verreweg de goedkoopste optie is.

 

Ramen die kunnen worden geopend en gesloten. Wilt u aluminium ramen bestellen voor ramen die van tijd tot tijd opengaan zodat er een kleine hoeveelheid frisse lucht naar binnen kan stromen? In dit geval is de keuze voor het kantelen en draaien van het raam de beste oplossing. Hij kan op twee verschillende manieren geopend worden, namelijk het kantelen of openen van het raam.

Vervang deuren en ramen. Bent u op zoek naar nieuwe deuren en ramen, maar is het belangrijk dat deze niet veel onderhoud vergen? Bent u nog op zoek naar ramen die perfect passen bij het exterieur en interieur van de woning? In dit geval wordt het aanbevolen om aluminium deuren en ramen te kiezen.

De prijsopbouw van aluminium ramen Als we de prijsopbouw van aluminium ramen analyseren, zullen we zien dat deze uit vier verschillende onderdelen bestaat. Daarom maken we hierbij onderscheid tussen loonkosten (40%) en materiaalkosten (50%). We verdelen de resterende 10% in 2 delen. Reserveer 5% van de demontagekosten en de resterende 5% wordt gebruikt om de installatiekosten te betalen.

Eerder op deze pagina gaven we al aan dat er verschillende soorten vensters zijn. De prijs van een aluminium raam is sterk afhankelijk van de functie die het zal vertegenwoordigen. De verschillende opties die voor u beschikbaar zijn op het gebied van aluminium ramen zijn:

 

 

https://www.dergatsjev.be/2021/04/ramen-en-deuren-van-pvc-of-aluminium.html