Cox immo
Image default
Bedrijven

Een pak naar werk of een kostuum?

Het kan zijn dat jij een switch maakt naar een nieuwe branche en er nu van je verwacht wordt dat jij in een pak naar je werk gaat. Als jij je nog nooit verdiept hebt in dit soort kledij is het begrijpelijk dat jij niet weet waar je moet kijken.

Wat is een kostuum

Een kostuum is altijd afgewerkt met satijn en een pak is meestal geheel gemaakt van dezelfde stof. Dit kan katoen of linnen zijn, maar er zijn nog veel meer stoffen waar je uit kunt kiezen.

Een kostuum is bedoeld voor een speciale gelegenheid, het is een soort nachtkleding. Iets speciaals dat jij voor die speciale gelegenheid hebt aangetrokken. Een pak daarentegen wordt door vele dagelijks gebruikt om in te werken.

Topsuits

Bij topsuits kan je beginnen met kijken. Hier gaan ze namelijk met jou mee kijken naar geschikte pakken. Er zijn namelijk veel verschillende stijlen, stoffen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Zij zullen ook jouw pak passend maken naar jou afmetingen zodat jij een killer look hebt!

Casual chic heren

Als jij niet helemaal weet of een volledig pak the way to go is voor jou, dan is de stijl casual chic heren een goede keus. Hier zit je er net tussen in, een casual look dat toch wel chic is. Dit is een goede alledaagse look waarmee je altijd netjes en verzorgd maar niet over the top overkomt.

Verschillende schoenen

Onder een pak kunnen eigenlijk alle soorten schoenen, van sneakers tot cowboy boots. Het is natuurlijk wel afhankelijk van jouw werk of je met cowboylaarzen je belangrijke zaken afspraak mag betreden (in Texas vast wel!). Maar onder een kostuum wordt traditioneel gezien zwarte lak schoenen met veters gedragen. Natuurlijk kiest iedereen tegenwoordig zelf wat zij eronder dragen maar het is een veel formelere keus dan een pak.

https://www.topsuits.be/