Cox immo
Image default
Woningen

Vertrouw op de passie van een vastgoedstylist

Interesse om uw charmante woning of stijlvol appartement verkoopklaar te maken? We hoeven u vast niet te vertellen dat de eerste indruk van potentiële kopers het belangrijkste onderdeel is van een bezichtiging. Een interieur met allure zorgt ervoor dat kopers sneller geneigd zijn om hoger te bieden. De lege leefruimtes aankleden met oog voor detail, daarvoor moet u vertrouwen op de passie en expertise van een vastgoedstylist. De meerwaarde van uw pand verhogen met maar liefst 15%? Schakel meteen het team van IntraStijl in!

Huur kwaliteitsvolle meubels en decoratie

Aan de hand van een efficiënte indeling van de leefruimtes kan de vastgoedstylist advies op maat geven. Niet elke verkoper heeft het budget of de tijd beschikbaar om het pand volledig opnieuw in te richten. Huur (kartonnen) meubels en decoratie, dan is dat probleem ook meteen van de baan. U bepaalt zelf de inhoud van een mogelijke samenwerking met een vastgoedstylist van IntraStijl. Voor een vast bedrag en afgesproken tijdsperiode kan u (en de potentiële koper) genieten van een prachtig design. Wat u ook huurt, alle elementen van de inboedel zijn bovendien verzekerd zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Bezoekers zullen zich de aangename sfeer in uw woning of appartement ongetwijfeld herinneren en laten meetellen in hun uiteindelijke beslissing. Klaar om een gunstig bod te ontvangen? Schakel een vastgoedstylist in!

Contacteer het bedrijf en start met verkopen

U heeft slechts één kans om een goede eerste indruk te maken met uw woning of appartement. De verhuur van interieurelementen draagt bij tot een vlotte overdracht waar koper én verkoper tevreden over zijn. Slechts enkele ruimtes laten inrichting door een vastgoedstylist van IntraStijl? Of samen de huurperiode van meubelen bespreken? Neem meteen contact op met de experts (via telefoon of mail) voor een offerte op maat of vrijblijvende informatie. Zij gaan zo snel mogelijk aan de slag om uw woning verkoopklaar te maken! 

https://www.intrastijl.be/