Cox immo
Image default
Gezondheid

Neem het heft terug in eigen handen met deze ambulante verslavingszorg in Antwerpen

Laat een verslaving je leven niet overnemen en kies voor de ambulante verslavingszorg van RESET in Deurne, in regio Antwerpen. Zij helpen je graag verder wanneer je klaar bent om een nieuwe start te maken. Deze experten zijn nu eenmaal gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een verslaving. Je kan bij hen altijd al eens langsgaan voor een eerste gesprek. Zo weet je meteen of dit de juiste stap is voor jou.

Hoe werkt deze verslavingszorg?

Tijdens de ambulante verslavingszorg die deze experten aanbieden in Antwerpen, ontvang je begeleiding om zelf te ontdekken waar het fout loopt. Op die manier wordt het makkelijk om te ontdekken wat de onderliggende oorzaken zijn. Eenmaal je die kent, kan je die ook sneller herkennen en ze vanaf het begin tegengaan. Om ervoor te zorgen dat je de beste zorgen ontvangt, hebben ze bij RESET al heel wat onderzoek gedaan. Zo kwamen ze er bijvoorbeeld achter dat je de beste resultaten bekomt als je in het echte leven aan jezelf kan werken. Daarom stelden ze verschillende programma’s op om je te kunnen helpen met een methode op jouw maat. Het interessante dagprogramma van deze ambulante verslavingszorg is er zo een voorbeeld van. In deze programma’s staat niet je verslaving centraal, maar wel jij. Dankzij de hulp van deze experten kan je zo aan de slag om te herstellen in de veilige omgeving van je vrienden en familie. Bovendien leer je bij Reset lotgenoten kennen waarmee je kan praten als je hier nood aan hebt. Je staat er immers nooit alleen voor.

Kom nog meer te weten over deze organisatie

Wil je graag een nieuwe start maken en je leven terugnemen van je verslaving, maar weet je niet goed waar te beginnen? Je kan altijd een kijkje nemen op https://www.reset.be/ waar je alle informatie vindt over deze ambulante verslavingszorg in regio Antwerpen. Als je toch nog met vragen zit, neem je het best telefonisch contact met hen op. Zo kunnen ze je het snelst verder helpen. Ontdek vandaag nog hoe ze je kunnen begeleiden.