Cox immo
Image default
Internet marketing

Online werkplaats

online werkplaats

Online Werkplaats: leren van de Coronacrisis

De huidige uitzonderlijke omstandigheden opvoeden een stimulans voor innovatie, ondernemerschap en opvoeden van zelforganisatie. Er wordt initiatieven of omgangsvormen van werken ontwikkeld, die vroeger niet voorstelbaar leken. Daartegenover is de huidige werkmethode niet duurzaam. Zo wordt de werkdruk als te hoog ervaren. Daarenboven is te verwacht dat oude tegenstellingen, oude patronen en omgangsvormen van werken weer de overhand krijgen als de omstandigheden – in meer of mindere mate – weer normaliseren. Dat roept de uitkomst op wat we kunnen eigenmaken van de huidige werkmethode en welke elementen daarvan kunnen wordt toegepast in het post-coronatijdperk.

Voor wie?

De Online Werkplaats is bedoeld voor projectleiders, adviseurs en managers van ondersteunende instituten en onderwijsmanagers die betrokken zijn bij de bijstelling van het educatie en de ondersteunende processen als consequentie van de coronacrisis. Denk aan digitalisering en blended learning, bijstelling van onderwijslogistieke processen, bijstelling van begeleiding en toetsing en sponsoring van thuiswerken. Hierbij spelen vraagstukken op het gebied van samenwerking, ( leer ) netwerken, besluitvorming, afstemming tussen educatie en logistiek, kwaliteitsborging en bijstelling van kaders en procedures.

Meld je aan voor de Online Werkplaats we vragen je om zo veel misschien in duo’s deel te nuttigen, zodat het perspectief van het onderwijs en van de support beide vertegenwoordigd zijn. In de online atelier wordt expliciet voetlicht besteed aan de samenwerking tussen onderwijs en support.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com
BE: +32 499 41 46 24 
Belgie: Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-workspace.html

Gerelateerde artikelen

Beste online marketingboeken

Website ontwerpen