Cox immo
Image default
Aanbiedingen

Online werkplaats

online werkplaats

Online Werkplaats: leren van de Coronacrisis De huidige uitzonderlijke omstandigheden opvoeden een stimulans voor innovatie, ondernemerschap en opvoeden van zelforganisatie. Er wordt initiatieven of omgangsvormen van werken ontwikkeld, die vroeger niet voorstelbaar leken. Daartegenover is de huidige werkmethode niet duurzaam. Zo wordt de werkdruk als te hoog ervaren. Daarenboven is te verwacht dat oude tegenstellingen, oude patronen en omgangsvormen van werken weer de overhand krijgen als de omstandigheden – in meer of mindere mate – weer normaliseren. Dat roept de uitkomst op wat we kunnen eigenmaken van de huidige werkmethode en welke elementen daarvan kunnen wordt toegepast in het post-coronatijdperk. Voor wie?

De Online Werkplaats is bedoeld voor projectleiders, adviseurs en managers van ondersteunende instituten en onderwijsmanagers die betrokken zijn bij de bijstelling van het educatie en de ondersteunende processen als consequentie van de coronacrisis. Denk aan digitalisering en blended learning, bijstelling van onderwijslogistieke processen, bijstelling van begeleiding en toetsing en sponsoring van thuiswerken. Hierbij spelen vraagstukken op het gebied van samenwerking, ( leer ) netwerken, besluitvorming, afstemming tussen educatie en logistiek, kwaliteitsborging en bijstelling van kaders en procedures. Meld je aan voor de Online Werkplaats we vragen je om zo veel misschien in duo’s deel te nuttigen, zodat het perspectief van het onderwijs en van de support beide vertegenwoordigd zijn. In de online atelier wordt expliciet voetlicht besteed aan de samenwerking tussen onderwijs en support.

Online Werkplaats: leren van de Coronacrisis

De huidige coronacrisis heeft ons leven op vele manieren veranderd. Een van de grootste veranderingen is de manier waarop we werken. Veel mensen werken nu vanuit huis en zijn afhankelijk geworden van digitale technologieën. Dit heeft geleid tot innovatieve initiatieven en nieuwe manieren van werken die eerder ondenkbaar waren. Hoewel deze veranderingen een positieve stimulans zijn voor innovatie en ondernemerschap, zijn er ook nadelen, zoals een te hoge werkdruk.

Het is belangrijk om te leren van deze crisis en te kijken naar welke elementen van de huidige werkmethode duurzaam zijn en kunnen worden toegepast in het post-coronatijdperk. Daarom is de Online Werkplaats opgericht.

De Online Werkplaats is bedoeld voor projectleiders, adviseurs en managers van ondersteunende instituten en onderwijsmanagers die betrokken zijn bij de bijstelling van het onderwijs en de ondersteunende processen als consequentie van de coronacrisis. De focus ligt op digitalisering en blended learning, bijstelling van onderwijslogistieke processen, bijstelling van begeleiding en toetsing en sponsoring van thuiswerken.

De Online Werkplaats biedt de mogelijkheid om in duo’s deel te nemen, zodat het perspectief van het onderwijs en van de support beide vertegenwoordigd zijn. Het is een online atelier waarin voetlicht wordt besteed aan de samenwerking tussen onderwijs en support. Hierbij spelen vraagstukken op het gebied van samenwerking, ( leer ) netwerken, besluitvorming, afstemming tussen educatie en logistiek, kwaliteitsborging en bijstelling van kaders en procedures een belangrijke rol.

In de Online Werkplaats worden deelnemers gestimuleerd om na te denken over duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar we nu voor staan en hoe we deze oplossingen kunnen implementeren in het post-coronatijdperk. Door samen te werken en kennis en ervaring te delen, kunnen we deze crisis aangrijpen als een kans om ons onderwijs en onze ondersteunende processen te verbeteren en te innoveren.

Dus als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van de onderwijs- en ondersteunende processen als consequentie van de coronacrisis, meld je dan aan voor de Online Werkplaats en doe mee met het creëren van duurzame oplossingen voor de toekomst.

 

https://www.webdeveloper.today/2022/09/

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-workspace.html