Cox immo
Image default
Business

SIP Trunk van De Nederlandse Provider

Wist u dat u uw ISDN lijnen kunt vervangen door SIP Trunk? Dat is het nieuwe producten van De Nederlandse Provider. Want zoals u al weet gaan de ISDN lijnen verdwijnen binnen dit jaar. Dus moet u op zoek naar een vervangend product. Bij de Nederlandse Provider hebben we verschillende producten voor u. Bijvoorbeeld Hosted VoIP en SIP Trunk.

Wat houdt SIP Trunk in?

Wat is SIP Trunk eigenlijk precies? SIP Trunk is een vervanging voor uw oude ISDN lijn. Het is bellen met uw bestaande telefooncentrale maar dan op een verbeterde en moderne manier. Hoe gaat dat dan in zijn werking? Uw telefooncentrale wordt aangesloten op een beveiligde internetverbinding die verbonden is aan het telefonieplatform van De Nederlandse Provider. Dit brengt vele voordelen mee. Bijvoorbeeld dat u flink bespaart op gespreks- en aanschafkosten. U hoeft namelijk geen geheel nieuwe telefooncentrale te kopen, maar u kunt gewoon uw oude gebruiken. Ook biedt SIP Trunk u nieuwe functies die u kunt gebruiken tijdens het communiceren. Wat ook fijn als bedrijf is, is dat u uw oude telefoonnummer behoudt. Zo hoeft u geen nieuwe aan te vragen.

Andere producten?

Bij De Nederlandse Provider bieden ze meer producten aan dan alleen maar SIP Trunk. Wij bieden ook zakelijk internet en mobiel aan voor bedrijven. Zo kunnen wij voor u glasvezel aanleggen voor zakelijk internet op een snelle en gemakkelijke manier en mobiele abonnementen voor uw bedrijf klaar leggen voor een voordelige prijs. Wij bij de Nederlandse Provider vinden service en kwaliteit erg belangrijk voor onze klanten. Daarom komen we persoonlijk het product bij u aansluiten zonder dat u enige last van ons heeft. Daarna kijken we of alles het doet en als dat niet het geval is, blijven wij tot dat deze het wel doen. Als dat is geregeld leggen wij u, de klant, uit hoe het nieuwe systeem in zijn werking gaat en kunt u optimaal genieten van uw producten.

Maak een afspraak!

Wilt u ook gebruik maken van de service en diensten van De Nederlandse Provider? Bekijk dan de website vwww.denederlandseprovider.nl voor meer informatie over de producten en het bedrijf zelf.