Cox immo
Image default
Business

VT2000 VvE beheer in Den Haag

 

VvE beheer in Den Haag – Met behulp van VvE beheer kunnen eigenaren worden ontzorgd. Hierbij kan er met VT2000 overlegd worden welke diensten in beheer moeten worden genomen. Deze diensten kunnen worden ondergebracht in de categorieën financieel beheer, technisch beheer en administratief beheer. VT2000 is als een van de weinige beheerkantoren aangesloten bij het AFM. Hiermee heeft VT2000 veel kennis in huis over verzekeringszaken. De VvE kan hiermee goed worden ondersteund. Er is een jarenlange ervaring met het beheren van Verenigingen van Eigenaren in Den Haag.

Betrokken team

VT2000 werkt met een enthousiast en betrokken team.Voor elke Vereniging van Eigenaren wordt een vast beheerteam samengesteld.Dit team heeft een brede kennis van de betreffende Vereniging van Eigenaren. Het VT2000 beheerteam is op elk moment van de dag bereikbaar en dit 7 dagen per week. Deze VvE beheerder kan gekenmerkt worden als een betrouwbare VvE beheerder. Door inkoopvoordelen worden veel kosten bespaard voor de Vereniging van Eigenaren en daarnaast is VT2000 ook nog eens SKW gecertificeerd.

Twinq

Er wordt gewerkt met het softwareprogramma Twinq, daarmee wordt volledige transparantie geboden aan de klant. Hiermee hebben de eigenaren op elk moment inzicht in de administratie van de Vereniging van Eigenaren.

Contact

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vt2000.nl of telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers . Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan vrijblijvend met een van onze professionele Vereniging van Eigenaren beheerders op 0174-286262. Graag maken wij u attent op onze gratis overstapservice bij het afnemen van VvE beheer in Den Haag en omstreken.

Heeft u toch liever een VvE beheerder uit de buurt van Amstelveen? Schakel dan De Amsterdamse VvE Beheerder in, een dochteronderneming van VT2000.