Cox immo
Image default
Vervoer en transport

Virgin Atlantic werkt als eerste charter cargo aanbieden

Virgin Atlantic werkt als eerste charter cargo aanbieden

 

Virgin Atlantic werkt aan zijn eerste historisch gesproken ‘just just’-contract en verplaatst klinische en farmaceutische basisproducten van Londen naar New York

Flight scratch-offs voor maatschappijen boven het VK, wat aanleiding geeft tot een gezochte uitbreiding voor Virgin Atlantic’s Cargo-administratie

Virgin Atlantic heeft voor het eerst sindsdien een contract voor enige tijd opgeladen, temidden van de operationele problemen die de Covid-19 met zich meebracht voor de luchtvaartindustrie.

De VS698 van London Heathrow naar New York JFK op 22 maart schreef geschiedenis voor het vliegtuig toen het vertrok met twee piloten, een deel van een logeerteam en een ruim geladen met 12490 kilogram farmaceutische en klinische benodigdheden.

Ondanks het feit dat de opkomst van Covid-19 heeft geleid tot een daling van het aantal reizigers, blijft het verzoek om scheepslading solide. Ongewone uitzonderingen op de beperkingen voor gedwongen reizen voor piloten en lodgeteam – wiens welzijn en welvaart de hoogste nood blijven – impliceren dat het laadvermogen kan worden gehandhaafd, wat garandeert dat het vliegtuig essentiële voorraadketens over de hele wereld kan blijven ondersteunen.

Met tal van luchtvaartmaatschappijen die vluchten laten vallen, is er een emotionele afname van de beschikbare laadruimte, maar de wereldwijde uitwisseling gaat door, en de Virgin Atlantic Load Group blijft werken aan het helpen van zowel gewone als nieuwe klanten om hun vracht wijd en zijd in beweging te houden.

Een reis zonder reizigers is in feite geen verrassende aanblik, met het voorbereiden, situeren en onderhouden van segmenten die routinematig plaatsvinden onder de armada van Virgin Atlantic. Desalniettemin was een onvervalste vrachtcontractvlucht zoals de VS698 nooit door de Britse systeemdrager uitgevoerd. Nu er nog meer werklast is binnengekomen, zijn administraties gepland voor deze week, en Virgin Atlantic vertrouwt erop dat het doorgaat met het aanbieden van ladingen aan doelen van de VS naar het Verre Oosten.

Consequent vervoerde Virgin Atlantic-voertuigen meer dan 200.000 ton lading op haar wereldwijde systeem. Van zalm afkomstig van lochs in Schotland en farmaceutische voorraden tot supercars die naar de VS reizen, klanten die eerder met het vliegtuig hebben gevlogen, zullen ongetwijfeld zitten over een breed scala aan koopwaar en artikelen die de wereld over worden gestuurd.

Dominic Kennedy, Managing Director van Virgin Atlantic Cargo verklaarde: “Het kijken naar Virgin Atlantic’s debuutlading net opgestart contract op London Heathrow heeft bijgedragen aan een enorm gevoel van trots over de aanzienlijke inspanning van onze Cargo-groep. Het veroorzaken van de reis in zo’n abrupt stadium aankondiging en bij dergelijke testgelegenheden bevestigt het opnieuw de manier waarop we misschien wel de beste groep ter wereld hebben die voorraadketens over de hele wereld ondersteunen. “

https://flight-tracking.org/