Cox immo
Image default
Business

Veilig douchen; de lichaamsdroger maakt het mogelijk!

Een gevoelige huid kan erg lastig zijn voor het uitvoeren van dagelijkse handelingen. Handen wassen met handzeep, het afdrogen na een heerlijke douche of het dragen van kleding met structuur; normaliter alledaagse activiteiten, maar voor personen met een gevoelige huid of huidaandoening een lastige taak.

De huid kan bij extreme gevoeligheid erg geïrriteerd reageren op diverse stoffen of activiteiten. Een dagelijkse handeling, waaronder het afdrogen van uw lijf na een douchebeurt, kan de huid erg irriteren. De hardhandige handdoekstof zal een schurende werking uitoefenen, dat mogelijk wondjes kan veroorzaken. Gelukkig is dit ongeval te voorkomen en is veilig douchen mogelijk.

Lichaamsdroger

Dankzij de lichaamsdroger is het gebruik van de handdoek verleden tijd. Het drogen van uw lichaam zal mogelijk worden door een druk op te knop, zonder al te moeilijke bewegingen, waardoor het apparaat ook ideaal als een van de hulpmiddelen voor ouderen. Een druk op de knop zullen de krachtige motor en verwarmer in werking gaan, waarbij warme luchtstroom gecreëerd zullen worden die door traanvormige poriën zal worden uitgeblazen. Door de luchtstromen zal het lichaam in korte tijd volledig gedroogd zijn en zal de handdoek ongebruikt blijven.

Valpreventie

Douchen is voor ouderen een gevaarlijke activiteit, doordat het afdrogen lastige bewegingen eist om het lichaam te drogen. Door de lichaamsdroger ter beschikking te stellen, zullen deze bewegingen niet nodig zijn om het lichaam te drogen. Door te blijven staan zal de lichaamsdroger het werk uit handen nemen. De aangename luchtstromen maken het prettig te blijven staan en zal tegelijkertijd het lichaam gedroogd worden! Een ideaal hulpmiddel als valpreventie bij ouderen.

Gevoelige huid

Een handdoek bevat niet alleen veel bacteriën, maar is ook erg ruw; een nadelige eigenschap voor personen met een gevoelige huid of huidziekte. Het drogen van het lichaam met een handdoek kan leiden tot schrammen en pijnlijke plekken. Door het gebruik van lichaamsdroger zult u deze pijnen voorkomen door enkel te blijven staan.

http://economy.nl