Cox immo
Image default
Business

Turkse FUE haarkliniek

 

Een Turkse FUE haarkliniek kan u helpen met het overwinnen van kaalheid. Een consult met Global Hair kan u helpen om uzelf beter te oriënteren omtrent haartransplantaties. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de FUE methode, over de prijs, de reis naar Turkije en de nazorg. Een haarbehandeling zal goed uitgevoerd moeten worden, maar er zal tevens na afloop voldoende zorg gegeven moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken. Zo kunt u een PRP plasmabehandeling na de haarimplantatie krijgen ter bevordering van de haargroei.

Verder kunt u bij het transplanteren van uw hoofdharen kiezen op welke plek u ze het liefst wilt. Of dat in de baard is, of liever in een wenkbrauw die dun is geworden of dat u het haarverlies en het kaler worden tegengaat. In een Turkse haarkliniek waar de FUE methode wordt gehanteerd kunt u dit alles kiezen. Op Globalhair.nl leest u hierover meer en over andere haartranplantatie technieken zoals FUT.

Haarbehandeling in Turkije

Een FUT of FUE haarbehandeling in een haarkliniek in Turkije is verstandig als u rekent op een langdurig mooi resultaat. Global Hair kan u inlichten over alle voordelen van deze haartransplantatie techniek. Het is pijnloos en laat geen letsel over aan de hoofdhuid. Het groeiproces van de grafts die getransplanteerd zijn gaat snel waardoor u snel een mooie haardos hebt, of volle wenkbrauwen of een mooie baard. Met haarimplantatie in een Turkse kliniek bespaart u tevens een hoop geld. Het is daarom zeer voordelig om een FUE haartransplantatie te laten doen bij Globalhair.nl in een kliniek in Turkije.

Vergelijking met FUT

De beste keuze is een haarimplantatie die gebruik maakt van de FUE methode. De FUT methode wordt soms alsnog toegepast in Turkse haarklinieken. Global Hair is geen voorstander van de FUT techniek aangezien hierbij een lap hoofdhuid met haar wordt weggesneden waaruit de grafst en haarfollikels worden gehaald. Deze manier van haartransplantatie zorgt om die reden voor een groot litteken. Het laten transplanteren van haren kan daarom beter gedaan worden met de follicle unit extraction manier in plaats van de follice unit tranplant techniek. Op Globalhair.nl kunt u in contact komen met een consulent die u haarfijn kan uitleggen wat het verschil is tussen deze twee manieren van haartransplantatie.