Cox immo
Image default
Business

Traineeship volgen bij de overheid

Wilt u meer uit uw talenten halen en werken bij de overheid? Als startende op de arbeidsmarkt of wanneer u werkloos bent, is het vaak lastig om weer aan de slag te gaan. Volg een traineeship overheid om zo uw talenten te ontwikkelen en om uzelf te profileren als professional. Newpublic helpt u uw expertise te kunnen gebruiken. Hoe het werkt? Dat leest u hier.

Volg een traineeship overheid

U kunt bij Newpublic  speciale overheid traineeships volgen. Tijdens deze traineeship wordt u geprikkeld om meer te weten te komen over het reilen en zeilen van de overheid en wat u kunt betekenen. Het is een proces waarbij u uw vaardigheden kunt ontwikkelen en wordt klaargestoomd om aan de slag te gaan bij de overheid.

Ga aan de slag met een traineeship

Wanneer u uw traineeship overheid goed hebt afgerond, is de kans groot dat u direct aan de slag kunt bij een opdrachtgever van de overheid bij u in de buurt. Wordt u bijvoorbeeld communicatie specialist of dagvoorzitter? Uw kwalitatieve eigenschappen hebben meerwaarde voor de overheid. U kunt als professional aan de slag en volledig meedraaien.

Een traineeship overheid volgen is de beste manier om uw vaardigheden en talenten te kunnen inzetten. Heeft u net uw opleiding afgerond en wilt u uw opgedane kennis inzetten? Volg dan deze traineeship en ga aan het werk bij de overheid.