Cox immo
Image default
Business

Taffe, industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels op maat

Taffe industriële tafels

Bij www.taffe.nl tafels kunt u vintage en industriële tafels bestellen. Tafels met stalen onderstel, zoals gietijzer, gelast of laser gesneden met oud houten tafelbladen is onze specialiteit. Al de taffe tafel, tafels, eettafel, eettafels worden op de maat die u wilt, dus elke gewenste maat is mogelijk. Bij Taffe kunt u terecht voor allerlei soorten tafels. Wij leveren van idee tot tafel, met garantie voor een oude industriele tafel naar wens. Voor een mooie tafel met eikenhout of wagonplanken moet je bij Taffe tafels zijn.Stoere verstelbare industriële tafel met stalen frame en wagonplanken. De wagonplanken zijn afkomstig van wagons uit Frankrijk en geven de mooie vintage look wat oud hout zo mooi kan geven. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een eikenhouten tafelblad. De wagonplanken zijn afkomstig uit oude treinwagons en zijn jaren lang gebruikt in deze zware industrie waardoor de planken hun geleefde uitstraling hebben.  De tafelbladen van Taffe industriële tafel, industriele eettafel, industriele tafels worden volledig geschuurd en in sommige gevallen geschaafd.  Als de industriele tafelbladen geheel geschuurd en glad zijn. Worden de wagonplanken of eikenhout afgebeits met beits om het geheel waterdicht te maken. Bij het eiken tafelblad kan er gekozen worden tussen licht eiken, vergrijst eiken of gerookt eikentafelblad . Bij alle houten tafelbladen wordt het hout beschermd tegen vocht met stootvaste verf. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel met een wagonplanken tafelblad. Bij de in hoogte verstelbare tafelbladen kan er gekozen worden voor een lasergesneden tafelblad of een gietijzeren  onderstel. Ook kan er voor dit model gekozen worden voor een massief eiken tafelblad

 

 Machine onderstellen

Bij taffe industriële tafels is er ook een ruim aanbod van industriële eettafels op maat met een oud machine onderstel of gietijzeren onderstel. De gietijzeren tafel onderstellen zijn zeer zwaar wat een soliede gevoel geeft aan de robuuste tafel. De geitijzeren tafelpoten zijn allemaal van oude machines en worden zo een tweede leven gegeven. De oude patina en oude onderstellen geven een industriele look aan het geheel van de tafel. Ook zijn de tafelpoten geheel uniek, wat een unieke tafel uitstraling heeft.

 

Taffe houten tafelbladen

Alle tafelbladen worden met de hand geschuurd. De Taffe wagonplanken worden geschaafd naar gewenste diepte. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken licht af te schaven, maar ook is het mogelijk om de wagonplanken meer af te schaven voor een gladder geheel. Het eikenhout is afkomstig uit duitsland en er kan gekozen worden tussen een vlak geschuurde afwerking of wat ruigere uiterlijk.

http://www.taffe.nl