Cox immo
Image default
Aanbiedingen

Schakel dit bedrijf in voor de reiniging van de afzuigsystemen in uw horeca

In de horeca is het van groot belang dat de hygiëne bewaard blijft. Omdat hier namelijk met voedingsmiddelen wordt gewerkt, kan dit een effect hebben op de gezondheid van klanten. Dat is natuurlijk de topprioriteit. Daarnaast is het ook van belang dat u de wettelijke normen naleeft om zo boetes te vermijden of in extremere gevallen een sluiting van uw zaak. Om dit te vermijden is het aangewezen om beroep te doen op de expertise van Valor Services. Dit bedrijf heeft alles in huis om de reiniging van de afzuigsystemen in uw horeca te verzorgen. Daarnaast kunnen zij ook helpen met een luchtbehandelingssysteem. Dit zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit in uw zaak gewaarborgd blijft.

De noodzaak van een regelmatige onderhoud en reiniging

Waarom is het zo noodzakelijk om de reiniging van de afzuigsystemen in uw horeca op regelmatige basis uit te voeren? Deze systemen zijn vaak moeilijker te reinigen. Aangezien ze vaak hoog liggen en het moeilijk is om alle oppervlakken en hoeken van deze systemen te bereiken, worden ze onvoldoende schoongemaakt. Daardoor hopen er zich vetresten op in deze afzuigkanalen. Deze vetresten vormen, naast een hygiëneprobleem, ook een serieus brandgevaar. Valor Services zorgt er in deze gevallen voor dat uw kanalen weer grondig schoon zijn. Met een reiniging van de afzuigsystemen in uw horeca hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Een luchtbehandelingssysteem voor de gezondheid

Bij Valor Services raden ze daarnaast ook een luchtbehandelingssysteem aan. Dit is noodzakelijk om de luchtkwaliteit in uw zaak te waarborgen. De medewerkers plaatsen dit luchtbehandelingssysteem zeer graag voor u en informeren daarnaast over de voordelen die u hieruit haalt. Zo bent u altijd op de hoogte van de werking van de systemen in uw onderneming. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen met Valor Services, waar u terecht kunt voor alle benodigdheden voor een horecazaak die vlot draait!