Raambekleding is een essentieel onderdeel van een kantoorinrichting, naast kantoormeubelen natuurlijk. Raambekleding is verkrijgbaar in veel verschillende soorten, waardoor u deze perfect kunt afstemmen op uw kantoormeubelen. Denk hierbij aan gordijnen, vitrage, jaloezieën en natuurlijk rolgordijnen. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunt u een keuze voor een bepaald soort raambekleding maken. Wilt u een huiselijk ingericht kantoor? Dan zijn gordijnen misschien wel een goede optie. Houdt u van een strak design en moderne kantoormeubelen? Dan zijn rolgordijnen ideaal. Wanneer u naar een specialist voor kantoormeubelen gaat voor het uitzoeken van nieuwe kantoormeubelen, dan kunt u hier vaak ook terecht voor het laten maken van bijpassende raambekleding. U kunt hier ook direct kijken welke raambekleding in welke uitvoering, in welke kleur en met welke print bij uw kantoormeubelen past. Het is natuurlijk wel zo leuk om een eenheid te creëren binnen uw kantoor. Dat is bovendien ook bevorderlijk voor de prestaties van uw werknemers, wat natuurlijk ook een groot voordeel is. Aarzel bovendien niet om u in de winkel direct te laten adviseren door één van de deskundige medewerkers. Zij weten immers precies waar u op moet letten bij het uitkiezen van de juiste raambekleding ten opzichte van uw kantoormeubelen en kunnen vaak uw raambekleding ook op maat maken. Dat is natuurlijk ideaal. Zo weet u zeker dat uw raambekleding qua formaat en qua stijl passen bij uw kantoorinrichting en kantoormeubelen.  

Wat zijn de voordelen van rolgordijnen?

Deze gordijnen kennen eindeloos veel voordelen. Naast dat deze verkrijgbaar zijn in zeer veel verschillende uitvoeringen, en daardoor perfect af te stemmen zijn op uw kantoormeubelen, zijn ze ook erg functioneel. Met deze gordijnen kunt u namelijk zelf de hoeveelheid lichtinval bepalen, met een ketting of een koord. Er bestaan zelfs elektrische varianten, die met een bediening kunt afstellen. U kunt er overigens ook voor kiezen om verduisterende of licht-doorlatende uitvoeringen te kopen, waarmee u eigenlijk vooraf al bepaald hoeveel licht u op kantoor wilt. Bovendien kunt u met deze gordijnen ook privacy creëren. U ziet immers niet altijd op inkijk te wachten. Dat kan tenslotte uw medewerkers afleiden tijdens hun werkzaamheden. Ook is deze binnenzonwering isolerend. In de zomer houden ze warmte van de zon buiten, terwijl ze in de winter de warmte juist binnen houden. Daarnaast hebben ze een geluiddempende functie. Tot slot zijn ze duurzaam. Ze gaan lang mee en kunnen wel tegen een stootje. Dat is natuurlijk ideaal voor uw budget. Met rolgordijnen hoeft u uw raambekleding niet vaak te vervangen. Kortom, redenen genoeg om voor deze gordijnen te kiezen als u op zoek bent naar raambekleding voor op uw kantoor, die passen bij uw kantoormeubelen.

Silent Gliss: innovatie als grootste competentie

Als het om rolgordijnen gaat, heeft u, net als bij het uitzoeken van kantoormeubelen, de keuze uit zeer verschillende merken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het merk Silent Gliss. Dit merk staat bekend als een wereldwijde trendsetter op het gebied van kwalitatief hoogstaande gemotoriseerde en handbediende rolgordijnen. Silent Gliss streeft ernaar de klanten het allerbeste op het gebied van techniek, kwaliteit, service en design te bieden. Innovatie is hun grootste competentie: het ontwikkelen van nieuwe producten en verbeteren van al bestaande producten om zo aan de behoefte van de consument te blijven voldoen. Bovendien is Silent Gliss een duurzame en sociale verantwoordelijke ondernemer. Het familiebedrijf legt de nadruk op duurzame groei, waarbij sociale, ecologische en economische elementen volledig in balans zijn. Dit resulteert in de productie van duurzame producten, die steeds een grondige kwaliteitscontrole ondergaan, maar waarbij ook afvalvermindering een centraal thema vormt en uitstekend kunnen worden afgestemd op uw kantoormeubelen. Silent Gliss wil duidelijk een steentje aan de verbetering van het milieu bijdragen. Dankzij het ruime assortiment aan stoffen kunt u bij een showroom bij u in de buurt kiezen voor een stof die perfect past bij de stijl van uw kantoormeubelen.

Sunway: pionier op de markt

Het bedrijf Sunway was de eerste die rolgordijnen op de markt bracht en is dus een ware pionier als het om raambekleding gaat. Vandaag de dag produceert Sunway nog steeds unieke en innovatieve producten en loopt het bedrijf op het gebied van technisch ontwikkelingen ver vooruit. Haar collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten van high-end materialen, gemaakt met de beste techniek en verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze gordijnen van Sunway kopen die perfect passen bij uw kantoormeubelen is daardoor totaal geen probleem. Een perfecte combinatie tussen esthetiek en functionaliteit, zo zou je de producten van Sunway het beste kunnen beschrijven. De rolgordijnen van Sunway worden gemaakt met uiterste precisie en nauwkeurigheid en natuurlijk met oog voor detail. Bovendien zijn ze een waardevolle toevoeging voor ieder interieur, ook voor die van uw kantoor. Daarbij maakt het niet uit in welke stijl u kantoormeubelen heeft.

Luxaflex: naast jaloezieën ook rolgordijnen van hoge kwaliteit

Het merk Luxaflex staat vooral bekend om het produceren van diverse soorten jaloezieën. Dat is ook waar het bedrijf in de jaren ’50 mee is begonnen, maar Luxaflex heeft in de afgelopen decennia niet stilgestaan en is zich blijven ontwikkelen. Dat heeft geresulteerd is een zeer ruime collectie aan verschillende soorten raambekleding, waaronder ook een assortiment aan rolgordijnen. Ze zijn modieus en functioneel tegelijk en verkrijgbaar in prachtige stoffen en dessins. U vindt in deze collectie vast gordijnen die passen bij uw kantoormeubelen. Bovendien kunnen de rolgordijnen van Luxaflex geleverd worden met diverse innovatieve bedieningen. Een koord of ketting is niet meer nodig, dankzij PowerView Motorisation. Hiermee kunt u makkelijk en snel op ieder moment van de dag automatisch de stand van uw rolgordijnen aanpassen. In het assortiment van Luxaflex vindt u overigens ook gordijnen die geschikt zijn voor dakramen. De meeste producten van Luxaflex zijn gecertificeerd en zijn dus een duurzame oplossing. Het bedrijf produceert zelfs rolgordijnen die van PET gemaakt zijn die ook prima passen bij diverse stijlen kantoormeubelen. Milieuvriendelijker kan bijna niet. Kijk bij uw leverancier van kantoormeubelen ook eens naar geschikte raambekleding. De adviseur kan u prima van dienst zijn als u het wilt afstemmen op kantoormeubelen.