Cox immo
Image default
Business

Punctuele bezorgingen

Stel jij het ook altijd zo op prijs dat jouw pakketje op tijd geleverd wordt? Met één klik op de knop rond je jouw bestelling af en krijg je gelijk te zien wanneer het pakje bezorgd wordt. Gedurende het bezorgingsproces kun je vaak ook het pakket volgen, zodat jij weet hoe lang het nog duurt voordat het op de deurmat ligt. Tevens is het handig om te weten welke dag en welk tijdstip je thuis moet zijn, zodat de bezorger niet voor een dichte deur staat en jij niet hoeft te wachten tot hij voor een tweede keer langs komt.

Door de tweemansbezorging van VPD zullen pakketjes te allen tijde op het juiste moment geleverd worden. Wanneer jij net een groot of zwaar product in de winkel verkocht heeft, zullen onze bezorgers langs komen om het pakket op te halen. Uiteraard kun je ook hier er vanuit gaan dat onze chauffeurs punctueel zijn en het pakket met een lach op het gezicht komen ophalen. Omdat elk pakket anders is, zullen wij ervoor zorgen dat er voor elk pakje een geschikte oplossing komt om het veilig en wel te kunnen vervoeren. Maak je dus geen zorgen over foutieve leveringen of vertraging in het bezorgingsproces, want alles wordt voor jou geregeld vanuit ons distributiecentrum. Ook voor Warehousing, expressleveringen of verhuur van ruimtes bent u bij ons aan het juiste adres, want wij bieden hier een ruim aantal mogelijkheden in.

VPD doet een stapje extra voor onze klanten, dus wij garanderen jou uitermate goede service en helpen graag bij het installeren van de goederen. Moet er een bed gemonteerd worden, had jij de draaideurrichting liever willen veranderen of zou jij graag de elektronica geïnstalleerd willen? Dan staan onze bezorgers voor u klaar. Ons transport bedrijf kent de kneepjes van het vak en ontvangt u met een lach.

https://www.vpd.eu/