Cox immo
Image default
Business

Professionele schoonmaakmiddelen

Professionele schoonmaakmiddelen

De Europese wetgeving stelt strenge eisen wanneer het gaat om de hygiëne van ondernemingen. Vooral in de huidige Corona crisis is het schoonhouden van je werkomgeving belangrijker dan ooit. Industriële bedrijven houden zich daarom ook actief bezig met het reinigen en ontvetten van verschillende apparatuur en ruimtes. Helaas is het door de wet niet mogelijk om als een groot industrieel  bedrijf gebruik te maken van particuliere reinigers. Om toch aan de strenge hygiëne eisen te voldoen gebruiken ondernemingen, afhankelijk van het doel,  een  industrieel reiniger en industriële ontvetters. Voor professioneel gebruik heeft dit namelijk meerdere voordelen.

Inhoud en samenstelling

Allereerst, is de samenstelling en inhoud van de industriële varianten meer geschikt voor grootschalig gebruik. Hierdoor is het voor industrieën mogelijk om relatief langer te doen met één reiniger of ontvetter. Inkopen hoeven daarom minder vaak herhaald te worden dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van particuliere schoonmaakmiddelen.

Veilig te gebruiken

Verder maken de ontvetters en reinigers het mogelijk om op een veilige manier vet en ander vuil weg te halen van alle soorten objecten. Het schoonmaken van bijvoorbeeld onderliggende materialen kan hierdoor zonder risico te lopen op vervelende gezondheidsklachten. Hiernaast zijn krachtige industriële ontvetters en reinigers ook goed voor het milieu.

 Professionele ontvetters en reinigers bieden industriële bedrijven een goed alternatief voor de particuliere schoonmaakmiddelen. Door de wetgeving is het voor dit soort bedrijven niet praktisch om te werken met particuliere ontvetters en reinigers. De industriële varianten zijn beter geschikt omdat die in grotere hoeveelheden ingekocht kunnen worden. Verder zijn professionele schoonmaakmiddelen veiliger te gebruiken in een industriële werkomgeving.

 

https://www.cox-immo.be/