Cox immo
Image default
Business

Online kasboek gebruiken

Voor een goed overzicht van je inkomsten en uitgaven kun je gebruik maken van een online kasboek. De grote voordeel van een online kasboek is dat je zelf weinig hoeft te doen. Haast alles gaat automatisch met de online kasboek.

Bankafschriften uploaden

Voor het bijhouden van een online kasboek begin je met het uploaden van je bankafschriften. Als je inlogt bij internetbankieren kun je bankafschriften downloaden en opslaan. Als je dit gedaan hebt kun je de bankafschriften vervolgens weer uploaden naar de online kasboek. Daarna hoef je zelf niet veel meer te doen. De online kasboek gaat zelf met de gegevens aan de slag.

Uitgaven indelen

De online kasboek gaat automatisch alle uitgaven indelen in verschillende rubrieken en die verdeelt die weer onder in subrubriek. Zo kun je gelijk zien waar je geld aan besteed en hoeveel geld je eraan besteed. Zo heb je dus al snel inzicht in al je uitgaven per rubriek. Aan de hand van deze gegevens kun je geld gaan besparen. Zonder inzicht in je uitgaven is het haast onmogelijk om geld te besparen. Binnen een paar maanden kun je met een online kasboek al geld gaan besparen en het geld dat je bespaart kun je weer opzij zetten voor leuke dingen.