Cox immo
Image default
Dieren

Ondersteun de behandeling van uierontsteking bij je koe

Met de juiste supplementen kun je een ondersteuning bieden aan de gezondheid van jouw vee. Uiteraard is dat een van de belangrijkste aspecten op een veehoudersbedrijf. Want hoe gezonder jouw dieren, hoe beter het resultaat van hun productie. In het geval van melkvee is het belangrijk om de uiergezondheid in de gaten te houden. Er bestaat namelijk kans op een uierontsteking bij een koe, die je aanpakt met een doeltreffende behandeling. Hiervoor doe je beroep op je dierenarts, die met de nodige expertise snel een geneesmiddel voorschrijft. Na een bepaalde periode zal de koe volledig hersteld zijn. Toch kun je dit proces versnellen aan de hand van enkele natuurlijke producten. Bij Herbavita vertellen ze je er graag nog meer over.

Maak je keuze uit het brede aanbod

De keuzemogelijkheden zijn vrijwel oneindig wanneer je bij Herbavita langsgaat voor natuurlijke voedingssupplementen. Omdat alles van productie in eigen handen is, weten ze formules op maat van jouw wensen samen te stellen. Daarbij reken je enkel op natuurlijke producten die een bepaald mineraaltekort doeltreffend kunnen aanvullen. Denk zo aan aanvullend dierenvoeder, likemmers of mineralenmengsels. Of je nu op zoek bent naar droogzetters of een selenium tekort wilt aanvullen bij je vee; bij Herbavita zoeken ze meteen naar een gepaste oplossing. Ook in het geval van een koe die midden in een behandeling zit voor een uierontsteking zullen zij producten ter beschikking stellen die een bijdrage leveren aan dit proces.

Contacteer de specialisten

Zoek je naar een supplement dat kan helpen bij de behandeling van een uierontsteking bij een koe? Of had je eerder een ander product in gedachten waar je meer over wilt weten? In beide gevallen staan de medewerkers van Herbavita klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op met hen en vraag naar de mogelijkheden om een formule op maat samen te stellen. Op die manier weet je zeker dat je de beste optie voor jou voorgeschoteld krijgt.

https://www.herbavita.eu/NED/home