Cox immo
Image default
Business

Nieuwe bedrijven en nieuwe ontwikkelingen

Op de markt worden er al veel printers aangeboden, ze komen in allerlei soorten en maten. Het aanbod wordt ook constant groter en groter door de ontwikkelingen in de branche. Printers zijn namelijk nog steeds erg belangrijk, ook al hoor je er niet zo veel over. Neem bijvoorbeeld de kabel printer die kabels met een code uitprint. Deze wordt natuurlijk enkel gebruikt door bedrijven, het is dus ook niet vreemd als je dit soort printer niet kent.

 

De mogelijkheid om codes te printer is wel enorm belangrijk in de hedendaagse wereld. Je kunt namelijk heel veel en heel gemakkelijk informatie verwerken met een code. Zo iets zou je natuurlijk niet met de hand willen doen. Naast de kabel printer is de kans misschien groter dat je wel bekent bent met de QR code printer of met de QR code zelf. Deze codes zie je namelijk op veel plekken staan. De bedoeling van deze code is dat je hem scant en deze je daarmee wat informatie geeft. Ook de QR code kan veel informatie bevatten en is daarom erg interessant voor marketeers. Die plaatsen de code namelijk graag op posters of advertenties zodat de consument de code kan scannen met zijn smartphone. Vervolgens krijgt hij dan informatie, vaak in de vorm van een link naar een website.

 

Maar het is niet handig om twee verschillende printers te moeten hebben. Gelukkig staat de tijd niet stil en door veel innovaties en nieuwe bedrijven zijn er inmiddels printers ontwikkeld die meerdere functies hebben. Die kunnen je dan voorzien van niet alleen een QR code. Daarnaast kunnen de printers ook veel betere kwaliteit printen en met meer gemak. Zo krijg je altijd een prachtig resultaat terwijl de printer niet veel eisen stelt aan het materiaal waarop het print. Maar misschien wordt dit ook allemaal weer vervangen door de 3D-printer die steeds populairder begint te worden.

 

 

http://www.kba-metronic.com/nl/