Cox immo
Image default
Eten en drinken

Met catering van dit bedrijf geeft u een geslaagd huwelijksfeest

Met de overheerlijke catering van JÖRD geeft u een onvergetelijk huwelijksfeest. Gaat u binnenkort trouwen? Kies dan voor de ervaren chefs van dit cateringbedrijf. De vakbekwame koks maken tijdens het feest de lekkerste gerechten en hapjes klaar, zodat u uzelf hier niet druk over hoeft te maken. Zo geniet u onbezorgd van uw bruiloft.

Dit bedrijf biedt verschillende mogelijkheden

De mogelijkheden bij dit cateringbedrijf zijn erg divers. Zij bieden dan ook niet alleen de beste catering voor uw huwelijksfeest aan, maar ook een professionele traiteur voor uw bedrijfsfeest. U kiest bijvoorbeeld voor de lekkerste:

  • Bufetten. Hierbij ontvangen de gasten drie aperitiefhapjes. Daarbij worden ze verwend met een prachtig aangeklede tafel en diverse overheerlijke gerechten.
  • Walking dinners. Uw gasten genieten van voortreffelijke hapjes die rond worden gebracht door professionele kelners.
  • À la table gerechten. De gasten ontvangen verschillende heerlijke gerechten aan tafel. Hierbij maakt u zelf de keuze tussen een driegangendiner of ‘sharing dishes’. Sharing dishes houdt in dat er kommen op tafel worden gezet met diverse hapjes. Uw gasten kiezen hierbij zelf uit de verschillende hapjes op tafel.

Welke catering u ook zoekt, de professionele traiteur staat voor u klaar om de catering op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest optimaal te verzorgen. De koks werken met verse producten en zorgen voor krachtige smaken en een prachtige opmaak. Zij zorgen dat alles op het juiste moment klaar staat voor u en uw gasten. Zo zorgt u ervoor dat uw feest slaagt en iedereen geniet van de meest overheerlijke gerechten en hapjes.

Kies voor de beste gerechten en hapjes tijdens uw feest

Wanneer u een traiteur van JÖRD inhuurt voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest, verzekert u uzelf van een overheerlijke catering. De ervaren chefs nemen het werk en de zorgen uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw prachtige feest. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met deze experts. Zij voorzien u graag van meer informatie en leveren u met plezier een vrijblijvende offerte. Zo zorgt u samen met deze professionele cateraar voor een geweldig en onvergetelijk feest!