Cox immo
Image default
Eten en drinken

Maak uw feestje compleet met de frietmobiel

Gaat u binnenkort een (bedrijfs)feest organiseren en bent u nog op zoek naar een leuke eetformule? Kies er dan voor om de frietmobiel langs te laten komen! Twee uur lang krijgen uw gasten heerlijke, artisanale frietjes en snacks à volonté, totdat zij helemaal voldaan zijn. Met deze foodtruck heeft u bovendien ook een iets actiever moment tijdens uw evenement, omdat de gasten zelf hun eten gaan halen. Dit is ook een gezellig moment, omdat ze samen wachten op hun eten.

Wat zijn de beschikbare formules?

Het grote voordeel van de frietmobiel van Friet & Co is de vaste prijs die u betaald. Zo weet u meteen wat de kosten zijn en komen er geen onverwachte verrassingen op naberekening. Maar hoe werkt dit dan? Er zijn verschillende formules beschikbaar van de frietmobiel, zodat u het kunt afstemmen op uw gasten. Bij iedere formule zitten verse frietjes met saus en snacks à volonté inbegrepen. Het enige verschil is de keuze aan snacks. De beschikbare snacks per formule vindt u hieronder:

  • Genieters: curryworst, cervela, kaaskroket, bitterballen, bami, viandel, kipcorn
  • Fijnproevers: curryworst, cervela, kaaskroket, bitterballen, garnaalkroket, vegetarische miniloempia’s, mexicano, viandel, kipcorn, bami
  • Deluxe: curryworst, cervela, kaaskroket, bitterballen, saté, garnaalkroket, vegetarische miniloempia’s, mexicano, viandel, kipcorn, bami, vlammetjes

Natuurlijk zijn deze formules handig, maar het is ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen. Dit is vooral handig wanneer u een specifiek evenement organiseert, bijvoorbeeld voor vegetariërs of jonge kinderen.

Reserveer uw datum en kies uw snacks

Kunt u niet wachten om de frietmobiel voor uw evenement of festiviteit in te huren? Stop dan met watertanden en neem contact op met Friet & Co om uw datum te bevestigen. Dit kan door te bellen of het contactformulier in te vullen. De voorpret is bovendien minstens zo leuk! Beslis samen met deze specialist welke snacks u allemaal gaat bestellen en geniet op voorhand al.

https://friet-co.be/