Cox immo
Image default
Business

Lippen opvullen, een snelle behandeling

Wanneer je nog jong bent wil je graag wat ouder zijn. Alles lijkt dan ontzettend gaaf als je ouder zou zijn. Wanneer je wat ouder bent wil je graag wat jonger zijn. Wanneer je ouder wordt wil je er op zijn minst toch nog jong uit zien. Om er jonger uit te zien kun je bijvoorbeeld crèmes gebruiken die vaak worden aangeboden in reclames op de televisies. Of kies je liever voor een cosmetische ingreep zoals een facelift? Of kies je liever voor iets minder permanent zoals botox?

 

Bij een facelift heeft u natuurlijk direct resultaat. Hier worden rimpels en gezichtshuid strak getrokken. Dit moet uitgevoerd worden door een plastische chirurg. De chirurg zal de huid strak trekken in de richting van de oren. Vooral ouderen kiezen voor deze ingreep. Dit is een grotere ingreep en de behandeling duurt daarom ook langer dan simpelere ingrepen zoals het opvullen van de lippen. Het resultaat daarentegen blijft ook voor ongeveer tien tot vijftien jaar. 

 

Als u toch wilt kiezen voor een cosmetische ingreep, maar misschien slechts een kleine verandering wilt of het nog niet durft dan is het opvullen van de lippen een snelle optie. Voor het lippen laten opvullen zal je slechts een half uurtje in de operatieruimte moeten plaatsnemen. Ook is er slechts plaatselijke verdoving voor het uitvoeren van de behandeling nodig. Na de behandeling is het resultaat vaak direct zichtbaar. Vanwege deze redenen kiezen mensen vaak voor het opvullen van de lippen. Helaas verdwijnt het resultaat sneller dan bij een operatie als de facelift.

 

Naast het op laten vullen van de lippen is een ooglidcorrectie vaak ook een effectieve manier voor het bereiken van een frisse en fijne uitstraling. Het heeft namelijk ook direct resultaat zoals de hiervoor genoemde voorbeelden tegenover de crème waarbij het resultaat pas na een lange tijd zichtbaar is. Dit kan alleen als je last hebt van hangende oogleden. Deze operatie is heel kort, ongeveer dertig minuten, en zal ook gebeuren met alleen plaatselijke verdoving.

http://injectableklinieken.nl/