Cox immo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een integratie platform op maat van uw bedrijf creëren

Voor veel bedrijven in Vlaanderen en daarbuiten is het een bekende situatie: constant in verschillende applicaties werken. Hoewel veel werknemers het zo gewend zijn, is het vaak mogelijk om het applicatielandschap van uw onderneming veel efficiënter in te richten. Dat heeft dan niet alleen een lagere werkdruk tot gevolg, maar ook een kostenbesparing. Dankzij iPaaS, integration platform as a service, is het mogelijk om een integratie platform te realiseren waarin al uw applicaties met elkaar geïntegreerd zijn. Hiermee vergroot de flexibiliteit van uw organisatie binnen een constant veranderd IT-landschap.

Hoe werkt de integratie van een nieuwe platform?

De consultants en developers van Datacon helpen Vlaamse bedrijven met het opzetten van een integratie platform. Door een goede inventarisatie van de verschillende applicaties te maken en gesprekken te voeren met de huidige gebruikers, uw werknemers, weten de developers precies waar de knelpunten zitten voor het maken van één applicatiegeheel. Dankzij de gestructureerde werkwijze en de snelle schakelingen merkt u zelf weinig tot niets van de integratie van het platform. Bovendien kunt u ook op de experts van Datacon rekenen voor het begeleiden van uw werknemers in het gebruik van het nieuwe integratie platform, zodat u snel de investering eruit haalt. Doordat de iPaaS ruimte geeft voor continue ontwikkeling wordt het voor u ook makkelijker om snel te schakelen in het geval van:

  • Veranderende interne processen
  • Gewijzigde governance protocollen
  • Aangescherpte richtlijnen

Daarnaast wordt de data van uw onderneming meer meetbaar en verkrijgt u dus nieuwe inzichten. De integratie van uw klanten en partners wordt ook gemakkelijker, waardoor samenwerken de standaard wordt.

Schakel de experts in

Is uw bedrijf ook klaar voor de volgende stap? Neem dan contact op met de specialisten van Datacon en bespreek de mogelijkheden voor een integratie platform voor het applicatielandschap van uw onderneming. Op de website van deze expert vindt u veel informatie over verschillende IT-thema’s én testimonials van klanten die hun applicatielandschap al onder handen hebben laten nemen.  

https://www.datacon.be/