Cox immo
Image default
Business

Keukenkranen van Grohe

Grohe is een belangrijke speler op de markt voor keukenkranen. Zij hebben onlangs nieuwe soorten kranen ontwikkeld. Deze kranen zijn heel anders dan de gewone kraan die we gewend zijn. Grohe heeft namelijk twee soorten nieuwe kranen op de markt gebracht. Grohe red en Grohe blue.

Grohe red

Grohe red is een kraan die kokend water kan leveren op elk gewenste moment. Je hoeft dus niet meer te wachten tot je waterkoker eindelijk kookt, maar doet simpelweg even de kraan aan. Deze kokend water kraan heeft nog een aparte hendel voor het koude, warme en gemengde water.

Deze kraan is ontzettend handig in de keuken voor mensen die veel kokend water gebruiken. Je bespaart tijd en geld doordat je geen extra waterkoker meer hoeft te gebruiken en je de kraan niet super lang open hoeft te houden om warm water te krijgen.

Grohe blue

Dit is een kraan die ons gewone leiding water zelf kan filteren. Deze filter zorgt ervoor dat smaakstoffen die het water beïnvloeden zoals chloor en kalk niet meer in ons water terecht komen. Je hebt dus altijd heerlijk schoon water om te drinken. Dit is ideaal voor mensen die altijd flessen water kopen in de supermarkt.

Je hoeft nu niet meer met zware flessen te sjouwen en omdat er geen plastic flessen meer gekocht hoeven te worden, help je ook het milieu een handje mee. twee vliegen in een klap. Besparen op je portemonnee en het milieu. Niets is lekkerder dan een heerlijk gefilterd glaasje kraanwater uit je eigen keukenkraan.

https://www.keukenkranen.net